Νέα Σελήνη στις 14 μοίρες Διδύμων

 

05 Ιουνίου 2016

Μεταβλητότητα – Προσαρμοστικότητα

Κοινωνικότητα – Διαπραγματεύσεις

Όλα είναι ρευστά, όλα αλλάζουν.

Η ανάγκη να αγαπήσουμε και να σχετιστούμε με τους άλλους εκφράζετε με επικοινωνιακό τρόπο. Υπερβολές και μεταβλητότητα μέσα από υποσχέσεις, και πίστη, που όμως χρειάζεται να αντιληφθούν την ρεαλιστική και μακροπρόθεσμη διάσταση των πραγμάτων.

Οι πολυδιάστατες πτυχές της ζωής και των συμπεριφορών εκδηλώνονται, αποκτούν ενδιαφέρον, ζητούν την προσοχή μας, μας αποσπούν.

Οι κεραίες του νου είναι σε εγρήγορση. Στιγμές υψηλής συνειδητότητας αλλά και παλινδρόμησης ανάμεσα στον ανώτερο και κατώτερο νου.

Λέξεις κλειδιά: Όρια – Αποσαφήνιση – Διόρθωση – Λεπτότητα – Ακεραιότητα

Ένας σημαντικός σεληνιακός κύκλος ξεκινάει που θα καθορίσει πολύ την διαμόρφωση του κλίματος των εξελίξεων όχι μόνον για τον μήνα Ιούνιο αλλά και μακροπρόθεσμα καθώς ενεργοποιεί δύο σημαντικές όψεις που είναι σε ισχύ από το 2015, και το μεγαλύτερο μέρος του 2016. Το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα και το τετράγωνο Δία/Κρόνου. Δύο συνοδικοί κύκλοι μακράς διάρκειας (36 και 20 χρόνια αντίστοιχα) και μεγάλης σημασίας για το δομικό και οικονομικό σύστημα των κοινωνιών. Οι κύκλοι αυτοί βρίσκονται στο 3/4 της πορείας τους, φάση κατά την οποία είναι απαραίτητο να απελευθερωθούμε ή να αφήσουμε ό,τι δεν μας βοηθάει στην εξέλιξή μας.
Ο Ιούνιος λοιπόν παρουσιάζει ενδιαφέρον από την άποψη πως ενισχύει και επιταχύνει αυτήν την διαδικασία. Καθώς θα νιώσουμε την τρέχουσα πραγματικότητα να ανεβάζει τους ρυθμούς της σε επίπεδο συναλλαγών, συναναστροφών, και επικοινωνίας είναι απαραίτητο να είμαστε σε εγρήγορση και σε επαφή με μια πιο υψηλή συχνότητα ευρύτερης αντίληψης των πραγμάτων που απ’ την μια θα μας επιτρέψει να εστιάσουμε στα ουσιαστικά, και από την άλλη να αξιολογήσουμε το παρόν του περιβάλλοντος της ζωής μας μέσα από το πρίσμα των αξιών και της κατανόησης του προσωπικού κύκλου εξέλιξης του εαυτού μας.
Το μεν τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα απαιτεί την ανασύνθεση της πραγματικότητας και τον δομών της ζωής που δρούν περιοριστικά, ελεγκτικά, ανασταλτικά, ή ακόμα και καταστροφικά. Ζητούνται θυσίες, και υπερβάσεις. Τα όρια (Κρόνος) του κόσμου που γνωρίζουμε μεταβάλλονται ανεπιστρεπτί, δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθούμε να αντισταθούμε ή να το εμποδίσουμε αυτό. Όταν οι βεβαιότητες καταρρέουν, είναι η στιγμή που μπορούμε και να φανταστούμε τα πάντα (Ποσειδώνας). Στο χέρι μας είναι αν θα ενδώσουμε στην κοσμική ενέργεια με θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Ο Ποσειδώνας είναι πιο δυνατός στους Ιχθείς και εκεί βρίσκεται το στοίχημα. Χρειάζεται να μετατρέψουμε τις αυταπάτες, τις απογοητεύσεις, τις μεγάλες προσδοκίες, τις τάσεις φυγής, τους κάθε λογής εθισμούς, σε ανασύνθεση, όραμα, προσφορά, κατανόηση και την μαγεία εκείνη που προκύπτει όταν έχουμε ένα όνειρο, που ταυτίζεται με το σχέδιο του σύμπαντος για εμάς, και αποφασίζουμε με ρεαλισμό, ακρίβεια και ενσυναίσθηση να το υποστηρίξουμε και να το κάνουμε πραγματικότητα. Αυτό απαιτεί πίστη, την οποία πρέπει να παλέψουμε για να ανακτήσουμε, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, και ίσως αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε ψυχολογικό επίπεδο. Το να βρούμε τρόπους να μας εμψυχώσουμε, με ψυχραιμία αλλά και την πεποίθηση πως το “άγνωστο” και το “αβέβαιο” περικλείει μια τεράστια δυναμική πραγμάτωσης που υπερβαίνει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα με την συμβατική έννοια του όρου.
Το τετράγωνο Δία/Κρόνου μιλάει για την σχέση επέκτασης και περιορισμών, που στην όψη του τετραγώνου βρίσκεται σε ένταση, και μας υπενθυμίζει πως για να πετύχουμε στόχους θα πρέπει να τους υποστηρίξουμε με σωστό σχεδιασμό, μεθοδικότητα και μικρή ανοχή στο ρίσκο. Η απάντηση βρίσκεται στο να αναπτύξουμε τον τρόπο που παράγουμε και εργαζόμαστε (Δίας στην Παρθένο), με ακεραιότητα, αλήθεια αλλά και συγχρονισμό με όσους έχουν την τεχνογνωσία και το κύρος στον τομέα που δραστηριοποιούμαστε. Να μάθουμε να έχουμε υπομονή και να εστιάζουμε στην ουσία. Αν διευρύνουμε ή αυξήσουμε τις δραστηριότητες μας αυτήν την περίοδο υπάρχει κίνδυνος να αποπροσανατολιστούμε και να αποσυντονιστούμε στην προσπάθεια να διεκπεραιώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Ο Κρόνος είναι ανάδρομος και αυτό μας επαναφέρει στην ανάγκη να τελειώσουμε και να ολοκληρώσουμε τις ήδη υπάρχουσες δεσμεύσεις μας.
Καθώς ο Ήλιος, η Σελήνη και η Αφροδίτη συναντιούνται στην έναρξη αυτού του κύκλου, συμπληρώνουν το τέταρτο σημείο σε ένα Ταφ τετράγωνο μεταξύ Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα. Αυτός ο σχηματισμός ονομάζεται μεγάλος σταυρός και γίνεται στην ποιότητα των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύς). Το κυρίαρχο στοιχείο εδώ για να καταλάβουμε την δυναμική που ενεργοποιείται είναι να το φανταστούμε σαν έναν έλικα που περιστρέφεται πολύ γρήγορα λόγω των δυνατών ανέμων. Αυτό μεταφράζεται σε εγρήγορση του νού, πολλή επικοινωνία, και κινητικότητα, ανάγκη να προσαρμόσουμε δεδομένα, να κλείσουμε θέματα, να διορθώσουμε, να κινηθούμε ευέλικτα, και να συνειδητοποιήσουμε πως όλα είναι ρευστά. Αυτή η διαδικασία έχει κάποια επίπεδα στρές που απ’ την μια ενεργοποιεί, και από την άλλη αποπροσανατολίζει. Τι ακριβώς αποπροσανατολίζει; Οι ανεδαφικές υποσχέσεις, ο ιδεαλισμός, οι μεγάλες προσδοκίες, η ανάληψη πρόσθετων υποχρεώσεων και η υπερβολική προσαρμοστικότητα στις εξωγενείς απαιτήσεις. Είναι όλα προκλήσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές μας αλλά πιθανότατα θα μας βρουν κερδισμένους αν διατηρήσουμε μια ψύχραιμη και ρεαλιστική στάση. Υπάρχει μια δυναμική που αν την κατανοήσουμε και την διαχειριστούμε σωστά θα μπορούσε να έχει μεταμορφωτικά αποτελέσματα για την ζωή μας και σε υλικό επίπεδο και σε επίπεδο εξυγίανσης και επέκτασης της σφαίρας επιρροής μας, μέσα από το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα που ενεργοποιείται περισσότερο προς το τέλος του μήνα. Καταλαβαίνουμε τα όρια των δυνατοτήτων μας, και αυτό είναι ουσιαστικά επίγνωση που μας φέρνει πιο κοντά στο να βάλουμε τα ορθά όρια στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις προς τους άλλους, αλλά και απέναντι στον εαυτό μας. Να κατανοήσουμε τα εσωτερικά μας μπλοκαρίσματα που δεν μας επιτρέπουν να σχετιστούμε όπως ενδεχομένως προσδοκούμε ιδανικά, να συνειδητοποιήσουμε που υπερβάλουμε στις εκφράσεις μας, στις υλικές μας προσκολλήσεις/συνήθειες που σπαταλάνε την ενέργεια μας, και επιβαρύνουν την υγεία και την φυσική μας κατάσταση.
Η Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή στον Ταύρο (που είναι και κυβερνήτης της Νέας Σελήνης), σχέση που βοηθά ιδιαίτερα τις επαφές, τις νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις, και δημιουργεί ένα ευχάριστο πλαίσιο και διάθεση για κοινωνικότητα, εμπορικές συναλλαγές, αλλά και μετακινήσεις.
Μια Νέα Σελήνη πάντοτε φωτίζει την ανάγκη για μια νέα αρχή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η συμμετοχή της Αφροδίτης στον σχηματισμό, δίνει έμφαση στις σχέσεις, στις αξίες μας, και σε ό,τι γενικότερα θέλουμε να έλξουμε στην ζωή μας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους το εκφράζει αυτό μέσα από κοινωνικότητα, μετακινήσεις, εναλλαγές στην διάθεση και στις απόψεις, ανάγκη για επαφή με τους άλλους, και επικοινωνία κάθε μορφής. Άρα μπορουμε να περιμένουμε μια έξαρση στην μεταφορά πληροφορίας έτσι ώστε να ολοκληρωθούν, να παγιωθούν ή ακόμη και να τελειώσουν συμφωνίες και σχέσεις, καθώς είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη. Ο Κρόνος αντικατοπτρίζει τις δεσμεύσεις, τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς αλλά και τους στόχους που θέλουμε να κατακτήσουμε, που απαιτούν σοβαρότητα, χρόνο, αντοχή και δουλειά. Είναι η συνείδηση πως οι πράξεις έχουν συνέπειες. Μας ζητά να εστιάσουμε την προσοχή μας στο αν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και το πως γενικότερα το αξιολογούμε αυτό. Οι γύρω προβάλλουν απαιτήσεις, και θα επιμένουν να μας θυμίζουν και να μας κρίνουν όσον αφορά στην συνέπεια, ή την ανάγκη να σταθεροποιήσουμε και να βελτιώσουμε κάποιες συμπεριφορές, μέσα από πληροφορίες που δεν είναι πάντοτε ακριβείς ή απαιτούν περαιτέρω διευκρίνιση. Το τι εκπέμπουν οι καταστάσεις και οι συνθήκες γύρω μας, μας επηρεάζει και μας αποπροσανατολίζει αλλά σε μεγάλο βαθμό αντικατοπτρίζει και τον εσωτερικό μας εαυτό. Μπορεί και μεις να είμαστε μεπρδεμένοι, να βιώνουμε κάποιο είδος σύγχησης σχετικά με τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε και το πως αξιολογούμε τους άλλους, όπως επίσης και τα οικονομικά. Ειδικά αν πρόκειται να κάνουμε συμφωνίες που έχουν οικονομικές συνέπειες, είναι σημαντικό να είμαστε ρεαλιστές και να αποσαφηνίσουμε την σχέση μεταξύ υποσχέσεων, προσδοκιών και δυνατοτήτων, ώστε να αποφύγουμε υπερβολές, παρεξηγήσεις ή εξαπατήσεις, μέσα από την βιασύνη να κλείσουμε θέματα.
Η Αφροδίτη είναι πολύ κοντά στον Ήλιο που ουσιαστικά την “καίει”. Ο εγωισμός ή η αδυναμία να έχουμε μια αντικειμενική σκοπιά ακριβώς επειδή θέλουμε πολύ κάποια πράγματα (Ήλιος/Σελήνη/Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία και Ποσειδώνα), μπορεί τελικά να μην μας αφήνει να δούμε ξεκάθαρα και ρεαλιστικά. Οι πλανητικές σχέσεις αυτές βγάζουν μια δυναμική υπεραισιοδοξίας, και φέρνουν άνοιγμα στην διάθεση να ικανοποιήσουμε τις ορέξεις, και τα θέλω μας, δημιουργούν χώρο και υπερβολή στην έκφραση της βούλησης και των καταχρήσεων. Ο Κρόνος είναι απέναντι να μας θυμίζει πως όλα έχουν συνέπειες.
Ο σχηματισμός που δημιουργείται αποτελείται από 4 σημεία που βρίσκονται σε σχέσεις 90 μοιρών μεταξύ τους και εξωτερικεύει την απαραίτητη ένταση ώστε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, όσα το τελευταίο διάστημα μπορεί να αναβάλαμε ή να είχαν καθυστερήσει είτε σε σχέση με τον εαυτό ή με τους άλλους. Οι υπάρχουσες κρίσεις θα γίνουν πιο έντονες γιατι πρέπει να λυθούν, ωστε να προχωρήσουμε. Έργα, σχέσεις και δραστηριότητες που μπορεί να βρίσκονταν σε εξέλιξη θα μπούν στην τελική τους φάση ολοκλήρωσης, ενώ νέα εγχειρήματα, συμφωνίες και σχέσεις θα χρειαστεί να δουλέψουν πάνω στην διαπραγμάτευση και στην ανταλλαγή δεδομένων ωστε να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει κοινό έδαφος. Ο Άρης πλανήτης της δράσης είναι ανάδρομος στον Σκορπιό, και η εκκίνηση θεμάτων ίσως να μην έχει καλή σχέση με το απαιτούμενο timing ακόμη. Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος αν επιθυμούμε ευστοχία, ενώ η υπομονή, η αυτοσυγκράτηση και ο ρεαλισμός οι καλύτεροι σύμμαχοι.
Ο Σεληνιακός μήνας που ξεκινάει ωθεί να “λύσουμε” θέματα σε σχέσεις, συμμαχίες και συνεργασίες. Θα πρέπει να συμφιλιωθούμε με όσα δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να εστιάσουμε στα σημαντικά. Είναι και απελευθερωτικό να πάψουμε να προσδοκούμε και να ελπίζουμε σε πράγματα που κατα βάθος ξέρουμε πως είναι δυσλειτουργικά. Καθώς ο Ήλιος θα τετραγωνίσει τους δεσμούς της Σελήνης, οι επαφές με τους άλλους ανθρώπους, αλλά και οι οικογενειακοί δεσμοί μας βρίσκονται σε ένα κρίσιμο εξελικτικό σταυροδρόμι. Ουσιαστικά ενεργοποιείται η έκλειψη του Μαρτίου, που φώτισε το θέμα του αποχωρισμού, και τα επίπεδα υγείας και ορίων στις σχέσεις με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να διατηρούμε αυτό που μας είναι γνώριμο, και οικείο ή αν θα ανεξαρτητοποιηθούμε από την ζώνη της βολής και της οικειότητας με σκοπό την εξέλιξη. Η στασιμότητα δεν είναι επιλογή στην παρούσα φάση. Ίσως τίποτε από τα δύο να μην μοιάζει πως μας ικανοποιεί απόλυτα όμως τα γεγονότα και οι αποφάσεις θα απαιτήσουν ή θα μας εξαναγκάσουν να δούμε τι είναι τελικά αυτό που μας φέρνει κοντά ή μας απομακρύνει από τους άλλους. Οι πλανητικές σχέσεις δημιουργούν το τοπίο για πολύ μεγάλα μαθήματα ουσίας, εμβάθυνσης στην κατανόηση και προσωπικής αυτο-βελτίωσης στον τρόπο που διαπραγματευόμαστε και σχετιζόμαστε. Οι άλλοι και οι συνθήκες είναι απλά το έναυσμα, η πληροφορία που διαχέεται δίνει την χροιά των συμπεριφορών που θα υιοθετήσουμε. Στην πραγματικότητα σ’ένα μεγάλο σταυρό θα πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση του κάθε πλανήτη που τον απαρτίζει, και μετά να αποστασιοποιηθούμε αν θέλουμε να έχουμε μια αντικειμενική θεώρηση της πραγματικότητας. Επειδή ο πιο ισχυρός πλανήτης είναι ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, απαιτείται να μετριάσουμε χωρίς όμως να ακυρώσουμε την επιρροή του ώστε να λειτουργήσουμε περισσότερο εποικοδομητικά. Τι θυσιάζουμε, που βοηθάμε, τι μας γοητεύει, τι ονειρευόμαστε, τι προσδοκούμε, τι θέλουμε να πιστέψουμε, που υπεκφεύγουμε, τι φανταζόμαστε, πόσο εξιδανικεύουμε, τι αυταπάτες έχουμε, είναι στοιχεία που είναι πολύ έντονα υπο την επιρροή του Ποσειδώνα. Επίσης ο Κρόνος διανύει την περίοδο που είναι περισσότερο φωτεινός και ορατός, επομένως οι δεσμεύσεις, ο ρεαλισμός, οι περιορισμοί, η ανάγκη για δουλειά και η κριτική ματιά είναι επίσης στοιχεία που διακρίνουμε στο περιβάλλον ευκολότερα, ή έχουν αντίκτυπο σε εμάς. Ο Κρόνος ενεργοποιεί και αυτοκριτική, φόβους και ενοχές. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι πιο έντονα αυτή την περίοδο. Εκεί θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να αποβάλλουμε τις αρνητικές εκφράσεις, και να διατηρήσουμε τις θετικές. Είναι μια μεταιχμιακή περίοδος που θα φορτίσει για να λύσει, να μεθοδεύσει και να εξελίξει πολλά θέματα. Το κλειδί βρίσκεται στην επικοινωνία και στην μεταφορά των δεδομένων, κι εκεί πρέπει να δώσουμε βάση. Η λύση δεν αφορά μόνο την απάντηση σε ένα πρόβλημα, σημαίνει και πορεία προς ένα νέο τοπίο εμπειριών.
Είναι ο μήνας που καλούμαστε να διαχειριστούμε, να επικοινωνήσουμε, να τελειώσουμε με τα μικρά και τα τρέχοντα αλλά και να κλείσουμε μεγαλύτερα κεφάλαια ζωής και σε σχέση με τον εαυτό και με τους άλλους. Η περίσσεια μεταβλητότητα, χρειάζεται να εξισορροπηθεί με ψυχραιμία, ξεκούραση, εξοικονόμηση δυνάμεων και ξεκάθαρη επικοινωνία. Οι Δίδυμοι ξέρουν να επεξεργάζονται την πληροφορία, να είναι ευέλικτοι, και έχουν μια περιέργεια που τους βοηθάει να αποκτούν καινούργιες εμπειρίες, να δημιουργούν επαφές και να μετακινούνται εύκολα και γρήγορα προς όλα όσα θέλουν να γνωρίσουν περισσότερο. Επι της ουσίας είναι οι πιο ευαίσθητοι δέκτες στην πληροφορία. Σε προσωπικό επίπεδο όλοι εκφράζουμε τα χαρακτηριστικά αυτά σε κάποιον τομέα της ζωής (οίκος) ανάλογα με το που βρίσκεται το ζώδιο των Δίδυμων στο γενέθλιο χάρτη. Εκεί πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη που μας καλεί να κάνουμε μια νέα αρχή, και συγκεκριμένα να δούμε αρκετές εξελίξεις μέσα από την ένταση που θα δημιουργήσουν οι πλανητικές σχέσεις. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε σε αυτό τον κύκλο της Σελήνης, λόγω της έμφασης στα μεταβλητά ζώδια και την έμφαση στους Διδύμους, είναι πως η υπερβολική προσαρμογή σε εξωγενείς πιέσεις ή άχρηστες πληροφορίες μπορεί να μας οδηγήσει σε διασπορά ενέργειας και ανούσιες κινήσεις ή συναλλαγές. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στο να διακρίνουμε ποια πληροφορία είναι σημαντική και ποιά όχι, πριν βιαστούμε να δράσουμε και να απαντήσουμε. Στους χώρους της δουλειάς και στις επαγγελματικές δραστηριότητες αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.
Ουσιαστικά ο κύκλος αυτός της σελήνης σε συλλογικό επίπεδο σημαίνει ένα γενικότερο κλίμα αποσυντονισμού, αποσταθεροποίησης αλλά και εξάπλωσης των συνεπειών όλων των κρίσιμων θεμάτων που έχουν εκδηλωθεί σε επίπεδο συνοχής κοινωνικού ιστού, πρόνοιας, εργασιακών θεμάτων, προσφυγικού, μέσων επικοινωνίας και πληροφόρησης, διεθνών σχέσεων, εθνικών αλληλεξαρτήσεων και θεμάτων υγείας. Θα παρατηρήσουμε πως οι αντιδράσεις του κόσμου και των λαών γενικότερα θα επικοινωνηθούν περισσότερο, όπως και η τάση και οι συμπεριφορές καταστολής τους από τα όργανα εξουσίας, και πολλές αποκαλύψεις και παρασκηνιακές πολιτικές κινήσεις.
Ο Ήλιος (πηγή ζωής/βούληση/εγώ) θέλει να επικοινωνήσει, αναζοωγονείται μέσα απο διεργασίες του Νού. Σε εσωτερικό επίπεδο κυριαρχεί μια ανάγκη να γνωρίσουμε περισσότερα. Μέσα από τις σχέσεις με τους άλλους πλανήτες, δημιουργείται ένα νοητικό ίσως και θορυβώδες κατα διαστήματα τοπίο σκέψεων, λόγων, ιδεών, ερωτήσεων, που χρειάζεται να καναλιζάρουμε μέσα απο το φίλτρο δραστηριοτήτων που προωθούν την συνέχεια. Μπορούμε να κουβεντιάσουμε, να γράψουμε, να διαβάσουμε, να εξετάσουμε και να μάθουμε πολλά αυτό το διάστημα. Χρειάζεται ίσως να καταβάλλουμε προσπάθεια για να αποβάλλουμε την ρύπανση της πληροφορίας, ή εκείνο το είδος των παρασιτικών σκέψεων που παρεισφρέουν στις λογικές διεργασίες και μας αποσυντονίζουν, μας μελαγχολούν, ή θολώνουν την κρίση μας.

Η ενέργεια του Σεληνιακού μήνα έχει πιο προσωπική χροιά για σένα:

Αν έχεις γεννηθεί 02-08 Ιουνίου (Δίδυμοι), 02-09 Δεκεμβρίου (Τοξότης), 03-10 Σεπτεμβρίου (Παρθένος), 03-09 Μαρτίου (Ιχθείς). Επηρεάζεσαι έντονα αν έχεις Δίδυμο, Τοξότη, Παρθένο ή Ιχθύ ωροσκόπο στις 14 μοίρες (+/- 3), ή αν ο μεγάλος σταυρός πραγματοποιείται σε γωνιακούς οίκους του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, καθώς αυτό ο μήνας προωθεί εξελίξεις στους βασικούς τομείς της ζωής. Επίσης επηρεάζεσαι αν έχεις προσωπικούς πλανήτες στις 14 μοίρες Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου, Ιχθύ (+/-3) στον γενέθλιο χάρτη.
Η Νέα Σελήνη θα ευνοήσει ιδιαίτερα, τα ζώδια της Γής (Παρθένους/Ταύρους/Αιγόκερους) του δευτέρου δεκαημέρου (γύρω στις 16-17 μοίρες των ζωδίων, με γενέθλια 9-10 Σεπτεμβρίου, 7-8 Ιανουαρίου, και 7-8 Μαίου), να επεκταθούν στο υλικό και στο πνευματικό τους κομμάτι, μέσα από το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε ζώδια της Γής στις 16 (+/-1) μοίρα θα δουν ένα είδος επέκτασης μέσα από την εκδήλωση των θεμάτων που συμβολίζει ο προσωπικός τους πλανήτης.
Τα ζητούμενα: Υπομονή, Ψυχραιμία.
Τι να προσέξεις: Την βιασύνη, τις αυταπάτες, και τις υπερβολές.
Συμβουλή: Η συνειδητοποίηση δεν διευκολύνεται απαραίτητα από την επικοινωνία. Το να θές να ελέγξεις τα πράγματα, δεν είναι πάντοτε ο δρόμος της εξέλιξης. Συμφιλιώσου με την ρευστότητα των καταστάσεων γύρω σου, και μάθε να μην επηρεάζεσαι σε μεγάλο βαθμό. Βάλε όρια.
13350530_10154204292842192_9064264013212255118_o
© Eleni Kostika 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s