Νέα Σελήνη στις 15 μοίρες και 45′ Υδροχόου

ali-arif-soydas-212102-unsplash

4 Φεβρουαρίου 2019 – τοπική ώρα 23:03

Η σχέση με τις επιδιώξεις μας. Οργάνωση και ισχυροποίηση στόχων. Επικοινωνία και συλλογική συνεισφορά.

Που αποστασιοποιούμαστε και που συμμετέχουμε. Η οργάνωση μιας ομάδας, μιας επικοινωνιακής δομής. Ευκαιρίες για ανάπτυξη ιδεών, διευκρινήσεις, συζητήσεις, εγχειρήματα, συμφωνίες, συναλλαγές.

Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ξεκινάει στις 15 μοίρες και 45′ λεπτά του Υδροχόου, όπου για τις επόμενες 29 μέρες ενεργοποιείται μια νέα πρόθεση, σε σχέση με όσα μας φέρνουν πιο κοντά με αυτά που ευχόμαστε και ελπίζουμε. Ο Υδροχόος βρίσκει την επιβεβαίωση μέσα από τους άλλους, μέσα από την πρόοδο, και μας υπενθυμίζει πως μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της πραγματικότητας, άρα έχει σχέση και με την πολιτική και την μεταρρυθμιστική της διάσταση. Ένα ζώδιο που έχει ανάγκη να συνδέσει την ύπαρξη του με την έννοια του αλτρουισμού, της μεταρρύθμισης, της ελευθερίας και της ουμανιστικής αγάπης. Για να το επιτύχει αυτό είναι απαραίτητο να αποστασιοποιηθεί από την προσωπική επαφή, και να μεταφέρει την δημιουργική του έκφραση, και την βούληση στην ομάδα και στην συλλογική σφαίρα της κοινωνίας. Από τις 04 Φεβρουαρίου μέχρι τις 05 Μαρτίου είναι ο κύκλος της Σελήνης που μπορούμε να εστιάσουμε στις ελπίδες, κοινούς σκοπούς και τα όνειρά μας, και να αναζωογονηθούμε μέσα από κοινωνικές συναναστροφές ή καινούργιες δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνουν και άλλους. Αν έχουμε κάτι να προσφέρουμε, κάτι που πιστεύουμε, κάτι να πούμε, κάποιο δημιούργημα μας, τώρα θα έχουμε τις ευκαιρίες να το μοιραστούμε, να το ισχυροποιήσουμε ή να το αναδείξουμε. Είναι μήνας να βγούμε από το σύνηθες και το οικείο και να ενισχύσουμε προθέσεις αλλαγής στην ζωή μας, αλλά και απελευθέρωσης από ό,τι δρα περιοριστικά. Να εργαστούμε κυρίως πάνω σε κάτι που αφορά και άλλους, ή την θέση μας σε ένα συλλογικό χώρο, να εκφέρουμε γνώμες και απόψεις και να ανταλλάξουμε πληροφορίες. Πως μπορούμε να στηρίξουμε καλύτερα την  σχέση με την κοινωνική σφαίρα της ζωής μας; Πως οι άλλοι μας βοηθούν να πραγματοποιήσουμε αλλαγές στην ζωή μας; Πως η φιλία δρά στην ζωή μας; Νέες σχέσεις δημιουργούνται ή υπάρχουσες σχέσεις αναπτύσσουν ενδυναμώνουν την φιλική τους διάσταση, μέσα από κάποιο κοινό σκοπό.

Ο Υδροχόος βρίσκει το κέντρο του, την καρδιά του, δηλαδή την “αγάπη”, όταν μετέχει, όταν συνεισφέρει, όταν δρά συλλογικά, ή μεταρρυθμιστικά. Δύσκολο να είναι κοινωνικά ή πολιτικά αμέτοχος, και είναι σύμμαχος της ελευθερίας και ανεξαρτησίας του ατόμου. Ενδιαφέρεται επίσης να δει αποτέλεσμα.

Η φιλία και η συλλογική ενέργεια είναι κυρίαρχο αίτημα και καθορίζεται από την ταύτιση ιδεών, αντιλήψεων και σκοπών. Η σταθερή ποιότητα του Αέρα, πέρα από την ροπή στην κοινωνικότητα, εκφράζει την συνέπεια που βοηθάει στο να εξελίξει τις ιδέες και τα όνειρά, αλλά τονίζει και τις προσκολλήσεις, ή την έλλειψη ευελιξίας κυρίως σε θέματα αντιλήψεων, καθώς συνδέει άρρηκτα την βούληση και τις ανάγκες με ευρύτερες έννοιες και πιστεύω που επιβεβαιώνει μέσα από την συμμετοχική διαδικασία και μαζί με άλλους. Τα όρια είναι μέρος της διαδικασίας. Το εγώ φωτίζεται μέσα από το εμείς, και για να συγκροτηθεί ένα ισχυρότερο εμείς θα πρέπει να αποκρυσταλλωθούν απόψεις, να δοκιμαστούν, για να οικοδομηθεί ένας ανθεκτικός οργανισμός.  Η εκάστοτε κοινωνική κατάσταση, αλλά και οι δεσμοί με την κοινωνική του σφαίρα,  όπως και η δυνατότητα να μπορεί να αντι-δράσει ώστε να ανατρέψει την πραγματικότητα επηρεάζουν βαθειά την προσωπικότητα γιατί επιβεβαιώνουν ή ακυρώνουν ανάλογα με την περίσταση την δυνατότητα του να ελπίζει και να αισθάνεται πως έχει λόγο στο μέλλον του. Όλα τα παραπάνω είναι στοιχεία που χρωματίζουν την ενεργειακή ατμόσφαιρα στον κύκλο που ακολουθεί. Εδώ μπορούμε να φανταστούμε τον επιχειρηματία που συγκροτεί καλύτερα την δομή της εταιρείας του, τον ιδεολόγο-μεταρρυθμιστή που επιχειρεί να οργανώσει και να προβάλλει τα επιχειρήματα του και να απευθυνθεί στους ομοιδεάτες, τον πολιτικό που επιχειρεί να επικοινωνήσει και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του, τον ακτιβιστή που συγκροτεί έναν οργανισμό ή μια ομάδα, τον συγγραφέα, τον στοχαστή ή τον δημιουργό που προβάλει το έργο που αποκτά κοινωνική διάσταση. Είτε καθόμαστε γύρω απο ένα τραπέζι και κάνουμε brainstorming, ή επισκεπτόμαστε ένα αρχαίο μνημείο με έναν ξεναγό, επικοινωνούμε τις ιδέες μας δημόσια, ή μέσω ενός υπολογιστή, η σχέση με την ομάδα και η σύνδεση με άλλους αποκτά περιεχόμενο και κάτι μας διδάσκει, ενώ παράλληλα υποκινεί την επιθυμία μας για πρόοδο. 

Η Σελήνη στον Υδροχόο έχει ανάγκη τις αλλαγές. Το συναίσθημα ανταποκρίνεται ακαριαία στα ερεθίσματα και ηλεκτρίζει τροφοδοτώντας κυρίως όνειρα και συλλογικές δραστηριότητες. Ενεργοποιεί ακαριαίες συμπάθειες ή αντιπάθειες και γενικότερα σχέσεις μέσα από την επικοινωνία, και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα προκύψει μέσα από τις επαφές και την επικοινωνία το επόμενο διάστημα. Η κριτική διαδικασία λειτουργεί διευκρινιστικά, εξαιρεί ή ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η Σελήνη στον Υδροχόο ζητά κοινωνικότητα και αλληλεγγύη. Δηλώνει το συλλογικό αίσθημα που δρα ανατρεπτικά, επαναστατικά, και προωθεί την δικτύωση με κίνητρο κοινούς σκοπούς και στόχους.

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και μας προϊδεάζει για έναν επικοινωνιακό, πολυάσχολο και γεμάτο ερεθίσματα  μήνα που θα ενεργοποιήσει την ζωή και καθημερινότητά μας. Ιδιαίτερη δραστηριότητα σημειώνεται επίσης στον δημοσιογραφικό, εκδοτικό και πολιτικό χώρο, όπως επίσης θα δούμε πιο έντονα στην χώρα μας να εκδηλώνονται και να δημοσιοποιούνται προθέσεις, θέσεις και στρατηγικές σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές. Ότι ανήκει στην σφαίρα του Ερμή, εκδηλώνεται περισσότερο. Σταθεροποιούμε προθέσεις και σπόρους σύνδεσης, συναλλαγών, διαπραγματεύσεων, συζητήσεων, ιδεών, σχεδίων και επαφών, ενώ ευκαιρίες να προβάλουμε και να αναπτύξουμε σχέδια και στόχους μπορεί να έρθουν εύκολα. Ο Ερμής αποκλίνει από ένα εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη, μία όψη που ενεργοποίησε θέματα ταξιδιών, εκδόσεων, διαφήμισης, media, εκπαίδευσης, νομικής διεκπεραίωσης και γενικότερα επικοινωνίας με στοχαστικό ή φιλοσοφικό περιεχόμενο, που μπορεί να έχουν σχέση και με κοινωνικά θέματα και προβληματισμούς. Μπορεί να διαπιστώσουμε πως υπάρχει η ανάγκη να οργανώσουμε καλύτερα τον χρόνο και την επικοινωνία μας. Ευκαιρίες ανάπτυξης είναι στο προσκήνιο σε ό,τι μας ενδιαφέρει με θετικό πρόσημο. Συζητήσεις με ιδεολογικό, φιλοσοφικό ή πολιτικό περιεχόμενο είναι πιθανό να μας απασχολήσουν, να μας ενεργοποιήσουν και να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε περισσότερα για την μελλοντική τους σταθερότητα στο κοινωνικό πλαίσιο που δραστηριοποιούμαστε. Αν σχεδιάζουμε κάτι τώρα είναι η στιγμή να οργανώσουμε την ομάδα, να μοιραστούμε, να συναντήσουμε ανθρώπους που θα μας υποστηρίξουν, ή θα θελήσουμε να υποστηρίξουμε, αλλά και να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην εξέλιξη ενός στόχου.

Παραδοσιακός κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της κυριαρχίας του, τονίζει το αίσθημα ευθύνης, την δουλειά, τους στόχους, και τις υποχρεώσεις που αποκρυσταλλώνουμε στην σταθεροποίηση μιας ομαδικής ή συλλογικής δράσης. Στην διαδικασία είτε ενσωματώνουμε, ή εξαιρούμε πράγματα, και ίσως έχουμε και κάποιες δοκιμασίες που θα διευκρινίσουν τα όρια μας. Ο χρόνος και η επένδυσή του είναι και το κίνητρο για τις νέες προθέσεις που θέτουμε αυτό τον μήνα. Η νέα πρόθεση ζητά να εφαρμοστεί, να τηρήσει τους κανόνες και τις βάσεις που προϋπάρχουν, ενώ αναδιοργανώνει και προωθεί μια μεταρρύθμιση. Η πιο αποτελεσματική ενσωμάτωση μιας πρόθεσης στον ευρύτερο συλλογικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε μας απασχολεί.  Μοντέρνος κυβερνήτης του Υδροχόου ο Ουρανός, στις τελευταίες μοίρες του Κριού, δηλώνει την ανάγκη να ανατρέψουμε ή να δράσουμε μεταρρυθμιστικά σε ένα τομέα της ζωής μας. Μοιάζει πως παρουσιάζονται ευκαιρίες, ενώ εργαζόμαστε ή είμαστε δεσμευμένοι πάνω σε κάτι, κι εδώ είναι το στοίχημα του Κρόνου, που δηλώνει τον χρόνο και την διαθεσιμότητα του. Η Νέα Σελήνη είναι στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα, που μιλάει για την ανάγκη να δουλέψουμε, να ξεπεράσουμε δυσκολίες για να πετύχουμε όνειρα. Αυτό είναι το μεσοδιάστημα της σχέσης μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου (R. Ebertin- The combination of Stellar Influences). Της πραγματικότητας και της απόδρασης, των ορίων και της κατάλυσης τους. Κάπως ευαισθητοποιούμαστε ανάμεσα στους δύο κόσμους, είτε είμαστε διχασμένοι ή καλούμαστε να παντρέψουμε τις δύο πλευρές και να βρούμε την χρυσή τομή. Η σχέση των φώτων με τον Κρόνο (ημι-εξάγωνο) είναι συγγενής λόγω κυβέρνησης του ζωδίου. Η σχέση των φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν είναι εύκολη, καθώς τα ζώδια δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, από στοιχείο ή ποιότητα, και το  ημι-εξάγωνο είναι μια όψη που οι πλανήτες δεν βλέπονται και άρα οι ενέργειες δεν κάνουν διάλογο με ευκολία. Άρα εδώ έχουμε μια έμφαση σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, στις υποχρεώσεις μας, και ίσως αυτά που φανταζόμαστε ή έχουμε ανάγκη και προσδοκάμε να μην είναι εύκολο να ενσωματωθούν στο πεδίο μας στην παρούσα φάση.

Σωματικές αδυναμίες, και αίσθηση πεσιμισμού μπορεί να ενεργοποιηθούν ιδιαίτερα αν υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση,  αν το μεσοδιάστημα αυτό έχει σχέση με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στον χάρτη μας, και αν και άλλες πλανητικές συγκυρίες υποστηρίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι σημαντικό να δούμε πως ο τρόπος που εργαζόμαστε ή επενδύουμε στην στήριξη της πραγματικότητάς μας, μας αφήνει ευάλωτους ή εξαντλεί την ζωτικότητά μας. Το σώμα και η ψυχική μας διάθεση ίσως μας το δείξει σε κάποιο βαθμό. Σε πνευματικό επίπεδο υπάρχει διαύγεια και κυριαρχεί ο ορθολογισμός και μια τάση αποστασιοποίησης ή ενασχόλησης με αλλαγές που επιθυμούμε να κάνουμε. Υπάρχει η ανάγκη να επικοινωνήσουμε και να ανταποκριθούμε σε αιτήματα. Ο ενεργός ασκητισμός, η πνευματική εργασία, και η προσήλωση στα σχέδια μας είναι η πιο ενδεδειγμένη οδός ως προς το αίσθημα προόδου που μπορούμε να αποκομίσουμε αυτόν τον σεληνιακό μήνα, χωρίς απαραίτητα να χάνουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε. Είναι σημαντικό να θέσουμε ορθά όρια, και να δούμε αν αυτά που ζητούν ή άλλοι από εμάς, ή εμείς κάνουμε για αυτούς όσο κι αν υπάρχουν καλές προθέσεις, χωρούν στο υγιές πλαίσιο της ζωής μας ή μας αποσπούν.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί την συνέχεια και την σταθεροποίηση δράσεων και καταστάσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει με έναυσμα και για πρωτοβουλίες και αλλαγές, και οι οποίες θα διερευνήσουν την ανάπτυξή τους και με βοήθεια μέσα από την υποστήριξη του Δία από την όψη εξαγώνου που θα πραγματοποιηθεί στην συνέχεια από την Σελήνη και τον Ήλιο της προσεχής μέρες. Επαφές με το εξωτερικό, άνοιγμα οριζόντων στις προθέσεις και στόχους μας, και πνευματική ανάπτυξη μέσα από νέα ερεθίσματα θα βοηθήσουν να κινητοποιηθούμε με καινοτόμες ή νέες δράσεις. Αναπτύσσουμε συναισθήματα και δεσμούς αλληλεγγύης με ομοϊδεάτες, ενώ ίσως αποστασιοποιηθούμε από όσους δεν σέβονται την θέση ή στάση μας.

Ο Άρης συγκλίνει σταδιακά προς την σύνοδό του με τον Ουρανό η οποία θα πραγματοποιηθεί στην τελευταία μοίρα του Κριού, και εδώ κλείνει με δυναμικό τρόπο τρόπο ένα διετές ή ακόμη και επταετές κεφάλαιο επένδυσης ενέργειας που ενεργοποιήθηκε πιο δυναμικά το πρώτο 5-άμηνο του 2018 προς μια νέα, περισσότερο αυτόνομη και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση της ζωής μας. Η τάση να σπάσουμε κάποιες συμβάσεις και να αυτονομηθούμε είναι επείγουσα και επιτακτική. Ο Άρης πριν συναντήσει τον Ουρανό πραγματοποιεί ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης (9/2), και μας ρωτάει αν είμαστε έτοιμοι να διαθέσουμε το αρχέτυπο του μαχητή και του πρωτοπόρου μέσα μας, στην υπηρεσία της κοινωνίας, ή μιας συλλογικής συνέργειας δυνάμεων. Ακόμη και της αυτοδιάθεσης σε μια πιο αυτόνομη θέση σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Απαιτείται να αντλήσουμε αποθέματα από την ικανότητα να πειθαρχήσουμε και να δεσμευθούμε με αίσθημα ευθύνης, και να επενδύσουμε την ενέργειά μας ώστε να γονιμοποιήσουμε ένα περιβάλλον με αίσθημα ψυχικής σύνδεσης που δρα ανακουφιστικά, με φροντίδα, και προστασία σε ότι μας αφορά. Έτσι μπορεί να βρούμε που τελικά ανήκουμε, να συνδεθούμε με την “οικογένεια” που αναζητούσαμε. Αυτό πηγάζει από την ανάγκη να ανατρέψουμε ή να μεταρρυθμίσουμε μια συγκεκριμένη τάξη πραγμάτων. Η σχέση με την ύπαρξη μας στον κόσμο κάνει ένα βήμα προς την μορφοποίηση αξιών και σχέσεων, με τις οποίες βρισκόμαστε πιο κοντά συναισθηματικά και προωθούν μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό και τις δεξιότητες μας.  Κυριαρχεί η αίσθηση της κλιμάκωσης ή της υπέρβασης των ορίων της ατομικότητας και της δημιουργικότητάς μας, μέσα από ενθουσιασμό ή επαναστατικές δράσεις. Ίσως δώσουμε μορφή σε κάτι μέσα από μια απρόσμενη συγκυρία. Δεν χρειάζεται να πάρουμε περιττά ρίσκα ή να φτάσουμε σε ακρότητες, καθώς η ενέργεια είναι σε στάδιο μετάβασης και τα κίνητρα και φίλτρα έκφρασης αλλάζουν πρόσημο. Μέσα στην διάρκεια του Σεληνιακού μήνα θα ενεργοποιηθούν και οι θεματικές της Σεληνιακής Έκλειψης της 21/1 (βλέπε εδώ: https://aries-point.com/2019/01/20/) με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 14/2, που είναι συγγενείς με τα παραπάνω.

Ο Χείρωνας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού οριστικά στις 19/2 και εδώ επίσης μια θεματική επταετίας σε σχέση με την διέλευση του στους Ιχθύς, ολοκληρώνει τον κύκλο της. Η διέλευση του Χείρωνα στον Κριό διαρκεί μέχρι το 2026, και κλείνει έναν κύκλο γύρω από την εκλειπτική ~50 ετών (1968). Μήπως η εποχή που αναδύεται ξεκλειδώνει μηνύματα του τέλους της δεκαετίας του 60; Αυτό μένει να φανεί… Είναι πάντως μια αξιοσημείωτη μετάβαση το πέρασμα από τους Ιχθύς στον Κριό που έχει υπερβατική σημασία. Καθώς ο Χείρωνας συμβολίζει τα τραύματα και τα τρωτά μας, αλλά και την δυνατότητα θεραπείας μέσα από “γέφυρες” ή εναλλακτικές οδούς, μπορούμε να περιμένουμε μια αλλαγή συνειδητότητας και περισσότερη ευαισθητοποίηση σε σχέση με την θέση της μονάδας απέναντι στο σύνολο, αλλά και στην μορφή της διεκδίκησης που επουλώνει την σχέση με τον ζωτικό μας χώρο.

Η Αφροδίτη μόλις εισήλθε στο ζώδιο του Αιγόκερω και πραγματοποιεί μια όψη 45 μοιρών με τα φώτα. Ένας διάλογος που επισημαίνει πως ίσως υπάρχει μια τάση προβλήματα άλλων με αξιακό περίβλημα, να παρέμβουν στην καθημερινότητα και στην ζωή μας. Είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε τι μας αφορά και τι όχι. Η Νέα Σελήνη δηλώνει εμφατικά την ανάγκη προσήλωσης και επένδυσης χρόνου στο δικό μας έργο και στις επιδιώξεις μας. Αν δεν έχουμε στόχο τότε είναι εύκολο να νιώσουμε ενοχλήσεις από τον περίγυρο, ή να βρεθούμε στην θέση να ασχοληθούμε με θέματα που δεν εμπίπτουν στις προτεραιότητες μας. Η κριτική μας ικανότητα είναι σε εγρήγορση.

Δίας, Αφροδίτη και Κρόνος ανατέλλουν πριν τον Ήλιο, και είναι ένα όμορφο θέαμα να απολαύσουμε την τριάδα των πλανητών νωρίς το πρωί λίγο πρίν την Ανατολή. Απο αστρολογικής σκοπιάς οι ενέργειες μιλούν για τα πιστεύω και τις ιδεολογίες μας, την ανάγκη της διάδοσής τους, και το άνοιγμα των δραστηριοτήτων και εμπειριών μας σε πιο ανοίκειες περιοχές, που συνοδεύεται από την ακολουθία των αξιών και σχέσεων που αποκτούν μαχητικό χαρακτήρα (Αφροδίτη πρωινό αστέρι), και τον Κρόνο που δημιουργεί κανόνες, πλαίσια και οργάνωση ως προς αυτά. Η Κρόνια διάσταση της Νέας Σελήνης με την συμμετοχή του Ερμή, αλλά και η επαναστατική, και πρωτοποριακή πλευρά του Άρη-Ουρανού από τον Κριό, μας μεταφέρουν σε ένα κλίμα που επιχειρεί να οργανωθεί καλύτερα επικοινωνιακά, δομικά και συλλογικά, μέσα από νέες δράσεις, εγχειρήματα και συναλλαγές που αλλάζουν την τάξη των πραγμάτων στην ζωή μας. Είναι τα πιστεύω μας και αφοσίωση μας που θα κάνουν την διαφορά, αλλά και θα μας φέρουν κοντά ή θα μας αποστασιοποιήσουν από άλλους.

(Αν γνωρίζεις τον γενέθλιο χάρτη σου ο οίκος στον οποίο  βρίσκεται η 15η μοίρα Υδροχόου είναι ο τομέας τις ζωής που θα υπάρξει αύξηση της επικοινωνίας και της ανάγκης να σταθεροποιήσεις και να επιβεβαιώσεις κάτι. Ο τομέας όπου θα έχεις ερεθίσματα και ευκαιρίες να θέσεις μια νέα πρόθεση που αφορά επιδιώξεις, στόχους και ίσως δουλειά που έχει προηγηθεί να βρει έδαφος ή να ενσωματωθεί καλύτερα με ομάδες και συλλογικές δράσεις.)

Η Νέα Σελήνη έχει πιο προσωπική χροιά για σένα:

Αν είσαι Υδροχόος με γενέθλια 3- 7 Φεβρουαρίου, Λέων με γενέθλια 6 – 10 Αυγούστου, Ταύρος με γενέθλια 4 -9 Μαΐου, και Σκορπιός με γενέθλια 6 – 10 Νοεμβρίου, όπως επίσης αν έχεις ωροσκόπο, ακμές γωνιακών οίκων ή προσωπικούς πλανήτες στις 15 (+/-3 μοίρες) των σταθερών ζωδίων. Επηρεάζονται, επίσης όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία στις 18 μοίρες Τοξότη, 15 Ιχθύων, 15 Αιγόκερω, 23-28 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, και 00 μοίρες των σταθερών.

© Eleni Kostika 2018

Photo by Ali Arif Soydaş on Unsplash

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s