Πανσέληνος  στις 22 μοίρες Υδροχόου και 24’

photo-1471116260918-e7a900488f12

15 Αυγούστου 2019 – 15:29 τοπική ώρα

Η έκφραση συναισθημάτων και η επιβεβαίωση

Πως δίνω και πως παίρνω αγάπη – Ο έρωτας και η φιλία –Εαυτός και συλλογική συνεισφορά

Ανάγκες: Ατομική ελευθερία, Αλλαγή, Αλληλεγγύη, Απελευθέρωση, Φιλία

Το “σπίτι” σου και η αγάπη μπορεί να είναι οπουδήποτε νιώθεις ελεύθερος να εκφράσεις την μοναδικότητά σου, τα ταλέντα σου και όπου σου επιτρέπεται να ονειρεύεσαι. Αποφάσεις για τον έρωτα, την αγάπη, τις αξίες, την έκφραση ταλέντων και την αυθεντικότητα της προσωπικής έκφρασης, την δημιουργικότητα, εκφράζονται πιο απελευθερωμένα και με ευρηματικούς τρόπους, ενώ φέρνουν ανανέωση και ανθρώπους στην ζωή μας. Κάτι έχει τελειώσει ή κάτι πρέπει να ξεπεράσουμε καθώς ερχόμαστε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα, ή την ανάγκη να εμβαθύνουμε στις σχέσεις και στην αγάπη που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αγνοούμε.

Ο Σεληνιακός κύκλος που κορυφώνεται σήμερα, ξεκίνησε την 1η Αυγούστου σε σύνοδο με την Αφροδίτη και εστιάζει σε ξαφνικές αλλαγές στην αγάπη, τον έρωτα, τις σχέσεις, τις αξίες, την χαρά, τον τρόπο που απολαμβάνουμε, την δημιουργική έκφραση και τα οικονομικά. Η ελευθερία, η αφύπνιση, η ανεξαρτησία, η ανάγκη να κάνουμε κάτι διαφορετικό, και η εναλλακτική στάση απέναντι στα θέματα αυτά είναι η θεματική του Σεληνιακού κύκλου. Η Πανσέληνος λοιπόν στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα έρχεται να ολοκληρώσει την εικόνα, καθώς η Αφροδίτη έχεις μόλις πραγματοποιήσει την ανώτερη σύνοδο με τον Ήλιο στις 14/8 στιγμή ιδιαίτερης διαύγειας, αναγέννησης, και συνειδητοποίησης των θεμάτων της αγάπης και της καρδιάς. ‘Ολοι οι προσωπικοί πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, μιλούν όχι μόνον για την ανάγκη να περάσουμε καλά, να παίξουμε, να επιβεβαιωθούμε, να εκφραστούμε όσο πιο κοντά στον αυθεντικό εαυτό, αλλά και για την ανάγκη να βρούμε τον ήρωα μέσα μας, και να εξασκήσουμε το υγιές εγώ. Η ανάγκη να εκφράσουμε τα αισθήματα και τις επιθυμίες μας εξωτερικεύεται. Η ανάγκη επιβεβαίωσης είναι έντονη και σταθερή και αυτό εκφράζεται με εξωστρέφεια, πάθος και ανάληψη δράσης. Το εγώ, η καρδιά, και ο αυθεντικός εαυτός λοιπόν, και πως αυτός βρίσκει την αντανάκλασή του μέσα από τις σχέσεις και την επαφή μας με τους άλλους έχει τον πρώτο ρόλο σε ό,τι διαχειριζόμαστε σε αυτόν τον κύκλο. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Ερμής στον χάρτη της Πανσελήνου στις 4 μοίρες Λέοντα, είναι στην ίδια μοίρα που ήταν η Αφροδίτη στον χάρτη της Νέας Σελήνης, σε όψη τριγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό, και συγκλίνει στην όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Ο Ερμής ανατέλλει πριν τον Ήλιο, και θα μας φέρει νέα, ή θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε περισσότερο με δημιουργικό πνεύμα σε σχέση με τα θέματα της Αφροδίτης (έρωτας, δημιουργίες, σχέσεις και οικονομικά) που ενεργοποιήθηκαν από την αρχή του Σεληνιακού μήνα. Αυτό θα συμβεί με απρόσμενους ή εναλλακτικούς τρόπους, καθώς ο νους λειτουργεί και διαισθητικά και ευρηματικά και δημιουργεί γέφυρες με αυθεντικό τρόπο, συνδέοντας δεδομένα που μπορεί να βοηθήσουν την εξέλιξη δημιουργικών ιδεών, σχεδίων και επαφών με σημαντικούς άλλους, και να οδηγήσουν σε θετικές μεταρρυθμίσεις. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων και απρόβλεπτες επαφές, ή η ανάγκη να ξεφύγουμε από την ρουτίνα θα μας ωθήσει να τολμήσουμε, να είμαστε πιο ανοικτοί στο καινούργιο. Μπορούμε να αναμένουμε και κάποια αποδιοργάνωση σε συμφωνίες, αλλαγές στα σχέδια μας, μέσα από νέα δεδομένα ή τεχνικής φύσεως προβλήματα σε σχέση με μετακινήσεις, επικοινωνίες, και ότι έχει να κάνει με τα μίντια, μέσα μεταφοράς, τηλεπικοινωνίες, ίντερνετ και gadgets τις επόμενες μέρες, που ενεργοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της αναδρομής του Ερμή στις αρχές Ιουλίου.  Το να επικοινωνήσουμε και να συνδεθούμε με τους άλλους μέσα από όσα μας παθιάζουν, αγαπάμε, και θέλουμε να εκφράσουμε, αποκτά μια διάσταση ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη όσων θα ξεδιπλωθούν στην ζωή μας από τον Νοέμβριο μέχρι και την άνοιξη του 2020.

Η αστρολογική ερμηνεία της Πανσελήνου μέσα από την Σελήνη στον Υδροχόο αντανακλά λοιπόν τα αιτήματα των πλανητών στον Λέοντα, καλλιεργώντας την συνειδητοποίηση της σημασίας της προσωπικής ελευθερίας, του αλτρουισμού και της αντίληψης του ζωτικού χώρου που όλοι αναζητούμε για να ονειρευτούμε πως μπορούμε ή ευχόμαστε να αλλάξουμε την πραγματικότητα μας. Με την συμμετοχή της Αφροδίτης, αναδεικνύει θέματα αξιών, σχέσεων, έρωτα, αγάπης (κυρίως προς τον εαυτό), και εναρμόνισης με το κοινωνικό περιβάλλον ή την συνεισφορά μας αλλά και την αξία που κατέχουμε μέσα σε αυτό. Ενεργοποιεί το συλλογικό μας γίγνεσθαι και μας συντονίζει με ανθρώπους ώστε να βρούμε ισορροπίες σε σχέση με το αν τελικά μοιραζόμαστε κοινά όνειρα, αξίες, αισθήματα και επιθυμίες. Πόσο μας αποδέχονται, πόσο μας βοηθούν, αναγνωρίζουν το ποιοι πραγματικά είμαστε, αν μπορούμε τελικά να είμαστε ο εαυτός μας, να εκφραστούμε, να δημιουργήσουμε και να νιώσουμε ασφάλεια.  Η συγκεκριμένη θεματική είτε θα ενεργοποιήσει ξαφνικούς έρωτες και σχέσεις, θα μας ωθήσει να ανακαλύψουμε το δημιουργικό μας εαυτό και το ερωτικό στοιχείο στην ζωή, ή θα φέρει ρήξεις σε υπάρχουσες σχέσεις που δεν μας καλύπτουν.

Είναι σημαντικό να εστιάσουμε το βλέμμα στο μέλλον, και τι ποιό καίριο από την Σελήνη στον Υδροχόο να μας συντονίσει με τα όνειρά μας, τις ελπίδες μας, την ανάγκη να νιώσουμε στο “πετσί” μας το αίσθημα ελευθερίας που μας επιτρέπει να διανοηθούμε το μελλοντικό μας κόσμο. Οι έννοιες αυτές εκδηλώνονται μέσα από την σχέση μας με την κοινωνική σφαίρα της ζωής, εκείνους που τελικά μας συνδέουν με τον αυθεντικό μας εαυτό ή την συνείδηση του τι μας εγκλωβίζει σε ρόλους, δεσμεύσεις και πρέπει που δεν μας βοηθούν να εκφραστούμε όπως θα θέλαμε. Ο Κρόνος παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου, στον Αιγόκερω τονίζει τις συνέπειες των πράξεων, την διάσταση της κοινωνικής αποδοχής, αλλά και την αντίληψη της απτής πραγματικότητας μας που ζητά να ανασυγκροτηθεί ριζικά, να εμβαθύνει και να γίνει πιο ουσιαστική. Συναισθηματικά είμαστε πιο κοντά στις δυνατότητες αλλαγής έξω από συμβάσεις και πλαίσια, και η ενέργεια ταυτόχρονα μας παροτρύνει να συνδεθούμε με τους άλλους, ίσως και σε ανοίκεια περιβάλλοντα καλλιεργώντας αισθήματα φιλίας, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Ο κύκλος λοιπόν της Σελήνης που ξεκίνησε στον Λέοντα μας προτρέπει να ενισχύσουμε το εγώ μας, αυτό που θέλουμε για τον εαυτό μας, να δημιουργήσουμε και να αγαπήσουμε με τον δικό μας τρόπο, αλλά και να εστιάσουμε με γενναιότητα και γενναιοδωρία στην βούληση, και στον αυθεντικό μας εαυτό. Το πώς αυτό συμφιλιώνεται στην σχέση μας με τον συλλογικό χώρο που κινούμαστε, τις κοινωνικές μας σχέσεις, και επιδιώξεις είναι κάτι που θα πρέπει να επεξεργαστούμε τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο συλλογικός συντονισμός μας με την συνέχεια ή το μέλλον όπως το αντιλαμβανόμαστε, ζητάει σημαντικές προσωπικές προσπάθειες σταθεροποίησης της συναισθηματικής μας βάσης, όπως και ψυχικές αλλαγές συχνότητας αντίληψης στην σχέση εαυτού με το σύνολο, ή όποιου περίγυρου μας περιβάλλει. Τι μας επιτρέπεται να αναδείξουμε, τα ταλέντα και δημιουργήματά μας, και πως εναρμονιζόμαστε μέσα στο περιβάλλον που συναναστρεφόμαστε άλλους, μέσα από τις σχέσεις, τον έρωτα, την δημιουργική μας έκφραση, τις αξίες και τα οικονομικά μας. Συλλογικά η κοινωνία αναδεικνύει  “ήρωες” που εστιάζουν στην κοινωνική και μεταρρυθμιστική προσφορά, ή έρχεται αντιμέτωπη με ηγέτες που δρουν αυταρχικά, και με μια ίσως «κρυφή» επι του παρόντος αξιακή ατζέντα (Αφροδίτη σε καύση). Είναι απαραίτητο να δούμε που στοχεύουμε ως κοινωνίες, αλλά και να καταλάβουμε πως η προσωπική μας αλήθεια, το προσωπικό στοιχείο και το πως δίνουμε και παίρνουμε αγάπη έχει σχέση με το πόσο ελεύθεροι νιώθουμε, βάζοντας τα ορθά όρια, και υποστηρίζοντας με δίκαιο και ηθικό τρόπο. Ο Δίας που είναι η πίστη και η ανάπτυξη, αλλά και όλα αυτά για τα οποία αξίζει να ζούμε, έχει ήδη ορθοδρομήσει και είναι σε αντισκιά με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία, μια πλανητική σχέση που ζητά μια εσωτερική προσέγγιση ακεραιότητας απέναντι στην δική μας αντίληψη της πραγματικότητας και αξιών. Ίσως μας λέει να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε εμείς ορθό, ανεξάρτητα από τις προσδοκίες των άλλων, αλλά και τις κοινωνικές επιταγές. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως οι πλανήτες στον Αιγόκερω πέρα από την πειθαρχία και την συνέπεια που ζητούν, είναι στην έξαρση του Άρη, και άρα η ανάγκη να αναλάβουμε πρωτοβουλία, να διεκδικήσουμε και να πάμε προς αυτά που εξυψώνουν το πάθος και τον ενθουσιασμό μας είναι έντονα. Κάθε πίεση, η περιορισμός ως προς αυτά, θα οδηγήσει σε ρήξεις και αποχωρήσεις. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος μέσα από την αποκλίνουσα και φθίνουσα όψη χιαστί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύουν, είτε πως φεύγουμε από σχέσεις που δεν μας καλύπτουν σεξουαλικά, συναισθηματικά και ψυχικά, μπλοκάρουν την έκφραση των αισθημάτων μας, ή ενεργοποιούν κρυφές σχέσεις, πάθη και επιθυμίες, και  την ανάγκη να σχετιστούμε πιο αληθινά, να εξυγιάνουμε τον τομέα των σχέσεων, των αξιών, και της αυταξίας μας, και μας φέρνουν σε επαφή με θέματα εμπιστοσύνης και ελέγχου. Είναι όψεις επίσης που εξωτερικεύουν ταλέντα ή μας βοηθούν να βρούμε λύσεις σε οικονομικά θέματα και στον τρόπο που αξιοποιούμε ή μοιραζόμαστε αποκτήματα. Απομακρυνόμαστε λοιπόν από αυτές τις συνειδητοποιήσεις και εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με πιο απελευθερωμένο τρόπο, διαπραγματευόμενοι πλέον την ανταπόκριση.   Ο Άρης σε παραλληλία με τον Ουρανό, μας προϊδεάζει για την ενεργοποίηση ξαφνικών παρορμήσεων, πάθους, επιθυμιών και δράσεων, αλλά ζητάει την προσοχή μας καθώς εγκυμονεί και ατυχήματα εκτονώνοντας μπλοκαρισμένη ενέργεια.

Είναι περίοδος αφύπνισης, ευαισθησίας αλλά και επαγρύπνησης σε σχέση με τις “ορθές” συμπεριφορές και συναλλαγές κάθε είδους.  Κυριαρχεί η ανάγκη εξεύρεσης ισορροπίας μεταξύ των διάφορων μορφών της έννοιας της “αγάπης”, αλλά και της επιβεβαίωσης. Υδροχόος-Λέων είναι το δίπολο που συμβολίζει την σχέση μεταξύ του δίνω και παίρνω “αγάπη”, του έρωτα και της φιλίας.

Ο Υδροχόος βρίσκει την επιβεβαίωση μέσα από τους άλλους, μέσα από την πρόοδο, και μας υπενθυμίζει πως μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της πραγματικότητας μας. Έχει ανάγκη να συνδέσει την ύπαρξη του με την έννοια του αλτρουισμού, της μεταρρύθμισης, της ελευθερίας και της ουμανιστικής αγάπης. Για να το επιτύχουμε αυτό είναι απαραίτητο να προστατεύουμε το «φιλικό πνεύμα», να γιορτάσουμε με όσους μας συνδέουν κοινά όνειρα και ιδέες,  χωρίς να χάσουμε την επαφή με τον εαυτό και την βούληση, και να μεταφέρουμε την δημιουργική μας έκφραση, στην ομάδα και στην συλλογική σφαίρα της κοινωνίας.

Το συναισθηματικό κομμάτι, αλλά και η συλλογική ενέργεια στον Υδροχόο αποκτά μια σχεδόν ηλεκτροφόρα ευαισθησία μέσα από κάθε ερέθισμα και συντονίζεται με τον άνθρωπο και τα δικαιώματα του. Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι η ανταπόκριση και σύνδεση με κάθε τι και όποιον δρα ευρύτερα συλλογικά, ενεργοποιείται από το πρόβλημα του διπλανού, ενισχύει τον ανθρωπισμό. Είναι η κοσμική μητέρα της κοινωνίας και του πολιτισμού, η ευρύτερη στέγη και το καταφύγιο που περιβάλλει όσους μοιράζονται όνειρα και κοινούς στόχους. Εδώ, διευρύνεται η κοινωνικότητα, και αναπτύσσουμε τις επαφές με τους άλλους. Όμως ποιοι είναι αυτοί οι “άλλοι” και το αν συγχρονίζονται με τις αξίες μας παίζει κυρίαρχο ρόλο. Είναι μια αρμονική πλανητική συγκυρία που μας επιτρέπει να αναδείξουμε τα ταλέντα μας, να σχετιστούμε και να καλλιεργήσουμε περισσότερη ελευθερία στον τρόπο που εκφραζόμαστε, σε συνάρτηση με τις αντιλήψεις μας για την ελευθερία έκφρασης του ατόμου μέσα στην αγάπη, και στις σχέσεις. Όπως και να κοινωνικοποιηθούμε και να εξερευνήσουμε πτυχές κοινωνικών συμβάσεων ή να κάνουμε επαφές με ανθρώπους απ’ όπου θα μάθουμε πολλά. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Καρκίνο, η έξαρση του Δία, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να εξομαλύνει ή να διευκολύνει να εξωτερικευθούν ζητήματα πίστης, ηθικής, αξιών και ψυχικής σύνδεσης με σημαντικούς άλλους, που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε, να εμπνευστούμε αλλά και να διευκρινίσουμε ή να συμφιλιωθούμε με το πως η αντίληψη μας για την ζωή και το πως αγαπιόμαστε μέσα στις σχέσεις, πολλές φορές δεν εντάσσεται στα πλαίσια του ορθολογισμού, αλλά σε υψηλότερες συχνότητες και δονήσεις που λειτουργούν ψυχικά και μας ευαισθητοποιούν.

Το κεντρικό νόημα είναι να έρθουμε σε επαφή με την ηλιακή μας ενέργεια, το φώς του εαυτού. Όλα εξαρτώνται από το τι νοιώθουμε πως είναι φιλικό προς εμάς…το οποίο λειτουργεί σε πολλά επίπεδα: αγάπη, δημιουργία, έρωτας, ιδέες, ελπίδες, όνειρα, συμμαχίες, κοινοί στόχοι. Η δυνατότητα ή μη εναρμόνισης μέσα στον κοινωνικό χώρο που βρισκόμαστε θα μας φέρει σε επαφή με τον εαυτό μας, και θα συνειδητοποιήσουμε πόσο κοντά ή μακριά είμαστε τελικά από το κέντρο μας.

Όποιες κι αν είναι οι προσωπικές μας συνθήκες, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά με αυτές τις επιρροές γιατι συνδυάζουν την κοινωνικότητα, την φωτεινή έκφραση συναισθημάτων με την υγιή ψυχραιμία. Αν στοχεύσουμε νου και συναίσθημα σε κάτι δημιουργικό και συγκεκριμένο διαισθανόμαστε πως μπορούμε να αποκτήσουμε καινούργια όνειρα και στόχους, και να βιώσουμε την θαλπωρή ακόμα και ανάμεσα σε “αγνώστους” μέσα από κάποιον κοινό σκοπό, εκδήλωση ή γεγονός. Αν δεν μπορούμε να εναρμονιστούμε, τότε σημαίνει πως περιμένουμε και επενδύουμε πολλά σε χώρους που μας απορροφούν ενέργεια, πως η εξωτερική και η εσωτερική μας εικόνα ίσως βρίσκονται σε δυσαρμονία, και θα πρέπει να στραφούμε στο πιο προσωπικό κομμάτι του εαυτού μας και να αφουγκραστούμε την “καρδιά”. Να καταλάβουμε τι θέλουμε.  Αν αυτό που θέλω, ή ο τρόπος που συμπεριφέρομαι είναι σωστός ή λάθος δεν έχει να κάνει με την αποδοχή των άλλων. Η ανταπόκριση των άλλων όμως αυτό το διάστημα θα φωτίσει αυτό το θέμα. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την θετική ενσυναίσθηση, μέσα σε ένα “φιλικό” κλίμα που ευνοεί την σύνδεση, αλλά και τονώνει το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ατομικότητας, μέσα στο σύνολο.

Είναι μια περίοδος φόρτισης, εξισορρόπησης, διαπραγμάτευσης, και συμφιλίωσης θεμάτων, που διευκολύνει ιδιαίτερα την ανανέωση και την ηλεκτροφόρα δυναμική της επικοινωνίας στην αγάπη και στον έρωτα. Σελήνη και Ήλιος βρίσκονται στα όρια του Δία και άρα πράττουμε μέσα από αυτά που θέλουμε να γνωρίσουμε, εκπροσωπούν την αλήθεια μας, και πιστεύουμε. Κάποιοι άνθρωποι απομακρύνονται από την ζωή μας και διαπιστώνουμε πως κατασπαταλήσαμε την ενέργειά μας και κάποιοι μας δείχνουν έναν άλλο δρόμο, και μας βοηθούν να αποσαφηνίσουμε τις αξίες και το ευρύτερο όραμά μας.

Αξίζει να αναφερθούμε και στην ενεργή παρουσία των αστεροειδών στον χάρτη της Πανσελήνου, με την Εστία στις 22 μοίρες Ταύρου σε Ταυ-τετράγωνο με τα φώτα, στον σταθερό σταυρό, να τονίζει την ανάγκη να δώσουμε αξία σε αυτά που αφοσιωνόμαστε, να αφοσιωθούμε στον αισθησιακό μας εαυτό, και να θρέψουμε την φλόγα της ψυχής μας ικανοποιώντας τις αισθήσεις μας, μετασχηματίζοντας τον τρόπο που μοιραζόμαστε. Η αρμονική όψη τριγώνου που πραγματοποίησε με τον Πλούτωνα έδωσε μια διέξοδο που μπορεί να μας εμψύχωσε σε σχέση με το υλικό πεδίο της ζωής μας, να ενδυνάμωσε την ανάγκη να ισχυροποιήσουμε ή να κατανοήσουμε τι κρύβεται κάτω από τα πράγματα, να ανακτήσουμε το πάθος μας, ή ακόμα και να εστιάσουμε σε κάποιες εμμονές. Κάθε ένταση στην έκφραση των συναισθημάτων και της βούλησης, μέσα από το Ταυ-τετράγωνο, ζητάει να στραφούμε προς τον χώρο του Σκορπιού, δηλαδή να μοιραστούμε το πάθος και την αλήθεια μας και να αξιοποιήσουμε αυτά που κατέχουμε μαζί με άλλους. Τα φώτα κάνουν αρμονικές συγκλίνουσες όψεις με την Αθηνά Παλλάδα στον Ζυγό, και έτσι δίνεται διέξοδος μέσα από την δημιουργική ευφυΐα και την διαμεσολάβηση να πραγματοποιηθούν συνδέσεις δεδομένων, μέσα από το πρίσμα μιας πιο ισορροπημένης και ανεξάρτητης μορφής σύμβασης ερωτικών ή άλλων σχέσεων. Ο Άρης σε σύνοδο με την Ήρα (Juno) εντείνει την σεξουαλική ενέργεια, αυξάνει την λίμπιντο και το πάθος, αλλά και τις διαμάχες στις σχέσεις που έχουν προβλήματα. Εδώ διευκρινίζουμε την αρχή της διεκδίκησης και των επιθυμιών στις σχέσεις, και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία ώστε να ενισχύσουμε ορθότερες σχέσεις στην ζωή μας με ισχυρή βούληση.

Η Πανσέληνος μας δίνει λόγους να χαρούμε, φέρνει απρόσμενα νέα και επαφές, μας δίνει λόγους να κινητοποιηθούμε ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε ή να πάρουμε μαθήματα σε σχέση με τον τρόπο που αξιολογούμε. Τους τεχνητούς φραγμούς, ή τα επίκτητα όρια που δεν βασίζονται στην εσωτερική μας αλήθεια και μας εμποδίζουν να ζήσουμε την αγάπη, να λάβουμε αναγνώριση και επιβεβαίωση ή να αγαπηθούμε με τον τρόπο που επιθυμούμε. Ο νούς και ο τρόπος που σκεφτόμαστε είναι ο κινητήριος μοχλός απελευθέρωσης μας. Η ζωή έχει απ’όλα, εμείς διαλέγουμε τι αξίζει για μας.

 

Για όσους γνωρίζουν τον γενέθλιο χάρτη τους: Οι οίκοι που βρίσκεται η 23 μοίρα Υδροχόου-Λέοντα, είναι και οι τομείς της ζωής που αναδεικνύει το δίπολο Ήλιου/Σελήνης σε προσωπικό επίπεδο και απαιτούν ένα είδος εξισορρόπησης ή αποφάσεων που περιγράφει η πιο πάνω θεματική της Πανσελήνου για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η Πανσέληνος έχει πιο προσωπική χροιά για σένα:

Αν είσαι Υδροχόος με γενέθλια 10-14 Φεβρουαρίου, Λέων με γενέθλια 13 -17 Αυγούστου, Ταύρος με γενέθλια 11– 16 Μαίου και Σκορπιός με γενέθλια 13-17 Νοεμβρίου, ή/και αν έχεις ωροσκόπο, σημεία και προσωπικούς πλανήτες στις 22 (+/-2) μοίρες των σταθερών  ζωδίων.  Επίσης επηρεάζονται όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, σημεία ή ωροσκόπο στις 04-06 μοίρες των σταθερών ζωδίων.

 

Εύχομαι να απολαύσουμε ένα όμορφο φεγγάρι απόψε!

© Eleni Kostika 2019

Photo by Rebe Pascual on Unsplash

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s