Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου Θερινού Ηλιοστασίου στις 00 μοίρες και 21’ λεπτά του Καρκίνου

taylor-smith-fqz7uUBxPmE-unsplash (1)

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

07:48-09:11 (μάξιμουμ ορατότητα φαινομένου στις 8:28) τοπική ώρα Αθήνας

Η έκλειψη θα είναι μερικώς ορατή στην Ελλάδα.

Νέα δεδομένα, ανατροπές και η σχέση με το παρελθόν φέρνουν σημαντικές συνειδητοποιήσεις και μαθήματα. Ανασύνθεση και ριζικές αναπροσαρμογές στην ζωή μας. Που αισθάνομαι ότι ανήκω.

Η Νέα Σελήνη λίγες ώρες μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο, στο ζώδιο του Καρκίνου και μέσα από το φαινόμενο της Έκλειψης μας προτρέπει με ταχύτερες διαδικασίες να εισέλθουμε σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής (νέα εποχή) που ταυτόχρονα δηλώνει ‘απειρία’ αλλά και ακεραιότητα ως προς την έκφραση του ζωδίου (μηδενική μοίρα Καρκίνου). Οι μηδενικές μοίρες έχουν την φρεσκάδα του καινούργιου, αλλά ζητούν να δώσουμε χρόνο στην πρακτική εξάσκηση και να δούμε πως η εμπειρία του προηγούμενου ζωδίου (Δίδυμοι), δηλαδή επικοινωνία, πληροφορία, συνδεσιμότητα, μαθητεία, ερεθίσματα, μπορεί να εκφραστεί ώστε να ανταποκριθεί με υγιή τρόπο, και να ολοκληρώσει ή να ανασυνθέσει κάτι γόνιμο.

Σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο γενικά και αρχετυπικά η θεματική του Καρκίνου και η αναφορά του στον 4ο οίκο του φυσικού ζωδιακού αφορά, στην έννοια της πατρίδας, τα εθνικά ζητήματα, την προέλευση, την δυναμική των σχέσεων της πατρικής μας οικογένειας, ζητήματα κληρονομικότητας, το παρελθόν, την ιστορία, τις ρίζες, την μνήμη, τα έμβια όντα, την φύση, την γή, φυλετικά ζητήματα, την οικογένεια, την κατοικία, την παράδοση. Η Σελήνη και ιδιαίτερα στην κυριαρχία της στον Καρκίνο, τονίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο, την διαίσθηση, το υποσυνείδητο, τις ευαισθησίες μας, την δεκτικότητα, την φαντασία, τους αυτοματισμούς μας, την συναισθηματική ασφάλεια, όπως επίσης την θάλασσα και τον υδάτινο χώρο γενικότερα, την ναυτιλία, την τροφή και στέγαση, θέματα ακίνητης περιουσίας, την μητέρα και την μητρότητα, την προστασία και παροχή φροντίδας ή την ανάγκη ανταπόκρισης και στις ελλείψεις και τα προβλήματα όλων των παραπάνω. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο (Θερινό Ηλιοστάσιο) είναι η στιγμή που έχουμε την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου στο Βόρειο Ημισφαίριο, ορίζουμε την έναρξη του Καλοκαιριού μια περίοδος γόνιμη και θερμή που προσδιορίζει ένα είδος «γέννησης» αλλαγής και ώθησης ροής της ζωής (παρορμητικό – νερό). Εδώ σηματοδοτείται ίσως μια σημαντική έναρξη ενός κεφαλαίου ζωής που ολοκληρώνει παράλληλα και ζητήματα μιας ολόκληρης ζωής. Θα πρέπει να αφουγκραστούμε τον τρόπο που λειτουργούμε ως προς τις συναισθηματικές μας ανάγκες και βιώματα, και να δούμε πως επηρεάζουν την σχέση μας με τον κόσμο και τον τρόπο που βιώνουμε πιο ολοκληρωμένα την ζωή και τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

 

Τα Ηλιοστάσια και οι Ισημερίες είναι σημαντικά σημεία ενεργειακών στροφών, που σχετίζονται με τον άξονα της ανθρωπότητας και έχουν και υψηλή ορατότητα (δημόσιο χαρακτήρα). Είναι μια Έκλειψη που θα μας επηρεάσει συλλογικά και θα εκδηλώσει γεγονότα με ανατρεπτικό τρόπο που πηγάζουν στο παρελθόν, σε σχέση με τις  θεματικές που προανέφερα. Το παρελθόν που μας μαθαίνει και μας δίνει μαθήματα, για το πώς θα κάνουμε μια νέα αρχή.  

Η Σελήνη είναι συνήθως αθέατη κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης, όμως διαμέσου της σκιάς που εμφανίζει το φαινόμενο της Έκλειψης, και σκοτεινιάζει  το φώς του Ήλιου όπως την παρατηρούμε από την Γη, έχουμε εισροή πληροφορίας που διακόπτει την κανονικότητα του κύκλου και κατ’ επέκταση την συνήθη ροή της ζωής μας. Η περίοδος των εκλείψεων λοιπόν είναι φάση όπου έχουμε αποκαλύψεις και αναστάτωση στην ουράνια τάξη. Έτσι, δίνεται ώθηση για αλλαγές που θα έχουν ευρύτερη σημασία μέσα στο χρόνο. Είναι έκλειψη Βόρειου Δεσμού (29η μοίρα Δίδυμων που από αντισκιά απηχεί την 00 μοίρα Καρκίνου), και άρα δίνεται μια αυξητική πνοή/ευκαιρία επικοινωνιακής φύσεως (Αέρας-Μεταβλητός), που θα πρέπει πρώτα να επεξεργαστούμε κυρίως εσωτερικά (Ερμής ανάδρομος) και που θα ξεκλειδώσει μια θεματική για τους επόμενους έξι μήνες. Η Σελήνη εκτός ορίων μιλά για την εναλλακτική αντιμετώπιση, για κάτι έξω από τα συνήθη. Είναι χρήσιμο να είμαστε παρατηρητικοί τις ημέρες γύρω από τις Εκλείψεις καθώς νέα δεδομένα μας αποκαλύπτονται, ενώ η συναισθηματική μας ανταπόκριση σε κάτι που έρχεται στην αντίληψή μας μπορεί να είναι αυτόματη και παρορμητική. Ο Καρκίνος ‘γεννά’ και συνθέτει μέσα από την καλλιέργεια συναισθημάτων, την διαίσθηση και την φαντασία. Είναι η ανασφάλεια που μας οδηγεί ή η ανάγκη να εξασφαλίσουμε έναν καλύτερο τρόπο διαβίωσης που πηγάζει από την τροφοδοσία του ριζικού μας συστήματος;

 Μια αλλαγή στον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να ζούμε ή να ανταποκρινόμαστε συναισθηματικά, η οποία θα απαιτήσει προσαρμογές καθώς πρέπει να διευκρινιστεί και με πρακτικό τρόπο.

Η όψη χιαστί με τον Κρόνο στην μηδενική μοίρα Υδροχόου σε ανάδρομη πορεία, έχει χαρακτήρα διορθωτικό, ρυθμιστικό και οργανωτικό σε σχέση με θέματα που έχουν προηγηθεί και επίσης έχουν μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα, όπως επίσης θα εκδηλώσει την ανάγκη να «λύσουμε» προβλήματα ή να δείξουμε επιδεξιότητα στον τρόπο που θα εκδηλώσουμε συναισθήματα και μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια. Κάποιος ή κατί επιστρέφει στην ζωή μας, με καρμικό χαρακτήρα για να διορθώσει θέματα. Το ερώτημα που θέτει η όψη χιαστί είναι πως επεξεργαζόμαστε, τι κρατάμε και τι αφήνουμε, σε σχέση και με κανόνες, υπάρχουσες δομές, δεσμεύσεις και προβλήματα που έχουν ήδη εκδηλωθεί.

Η όψη επίσης μιλάει και για την εργασία από το σπίτι, όπως και για πιθανές αλλαγές και τροποποιήσεις σε ακίνητα, ιδιοκτησιακό καθεστώς γης, οριοθέτησης υδάτων ή φυσικών πόρων, ενεργοποιεί μετακομίσεις και αξιοποιήσεις ακινήτων, αλλαγές στην καθημερινότητα και στον τρόπο διαβίωσης, και γενικότερα στον τομέα του real estate.

Σε ψυχολογικό επίπεδο κάτι που νοιώθουμε ή φανταζόμαστε αποκτά ουσία, σοβαρότητα και σημασία, μας δείχνει επίσης πως απαιτείται υπομονή και διευκρίνηση και πως ο χρόνος θα φέρει και την ωρίμανση των καταστάσεων. Αντιλαμβανόμαστε πως φόβοι απόρριψης και αναστολές μπορούν να αναχαιτίσουνε την συναισθηματική μας έκφραση. Εργασία και υποχρεώσεις και η σχέση τους με την κάλυψη συναισθηματικών αναγκών ή προσωπικής/οικογενειακής ζωής απαιτούν προσαρμογές ή αναδεικνύουν προβλήματα προς επίλυση.

Μας γυρίζει πίσω στην απαρχή του συνοδικού κύκλου Ήλιου-Κρόνου που έγινε στις 12 Ιανουαρίου που προηγήθηκε της πολύ σημαντικής συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα στις 22-23 μοίρες Αιγόκερου  που ουσιαστικά μιλάει για τον συνειδητό ρόλο των περιορισμών και του ρεαλισμού σε σχέση με την πνευματική και υλική μας ανάπτυξη, αλλά και την ίδια την ζωή ή τους προσωπικούς στόχους, την ωρίμανση των αποφάσεων και του δημιουργικού εαυτού, αλλά και την ανάγκη να εστιάσουμε την βούληση στο πώς θα ανασυγκροτήσουμε μοτίβα δέσμευσης με πειθαρχημένο τρόπο, πως ορίζουμε την ακραία άρνηση ή την σοβαρότητα. Τώρα κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις μέσα στην αύξουσα φάση του ετήσιου κύκλου Ήλιου-Κρόνου και μέσα από την όψη χιαστί.  Μας υποδεικνύει πως υπάρχουν όρια, και ίσως μπορούμε να τα επεξεργαστούμε και να αναδείξουμε δεξιότητες, και είναι προς όφελος μας να τα σεβόμαστε. Κάνουμε απολογισμούς σε σχέση με το που βρισκόμασταν και πως η ζωή μας από δώ και πέρα μπορεί να αναπτύξει τρόπους να γίνει πιο ουσιαστική και να μας προσφέρει περισσότερη χαρά, ανάπτυξη και αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας στις σχέσεις και μέσα από έκφραση επιθυμιών και συναισθημάτων, γενναιοδωρία, δημιουργικά ή οικονομικά εγχειρήματα (Φώτα στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Δία και Αφροδίτης/Πλούτωνα). Επίσης συνειδητοποιούμε περισσότερο την έλλειψη αυτών, που ίσως κι εμείς εμποδίζουμε ή ακυρώνουμε με τις συμπεριφορές, τους αυτοματισμούς και την υποκειμενικότητα μας (Αφροδίτη ανάδρομη). Ενώ, ο Άρης στους Ιχθύς ενώ μάχεται για το όνειρο και το προσδοκώμενο από τα μέσα Μαίου, αλλά μπορεί να έχει φέρει και κόπωση με διασπορά ενέργειας, με πίστη σε επιθυμίες και σχέσεις που θα χρειαστούν κάποιο χρόνο για να ωριμάσουν.

Θα πρέπει  να γίνουμε και εμείς οι ίδιοι φορείς αλλαγών ανατρέποντας τον τρόπο που είχαμε συνηθίσει να ανταποκρινόμαστε συναισθηματικά ως σήμερα.  Συνειδητοποιούμε που το παρελθόν μας, ο τρόπος που δεσμευόμαστε, ή οι ανασφάλειες μας, μας εμποδίζουν να εισπράττουμε χαρά και ικανοποίηση.

 Η Έκλειψη γίνεται στον δεκανό της Αφροδίτης (σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους) και θέματα αισθηματικά, σχέσεων, και οικονομικών που βρίσκονται σε φάση επανεξέτασης ή είχαν περιέλθει σε μια ασάφεια μας οδηγούν να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες, ιδέες από το παρελθόν και τον εσωτερικό μας εαυτό, αλλά και να συζητάμε ή να εκφράζουμε τα αισθήματα μας, χωρίς απαραίτητα να ζητούμε το συμπέρασμα. Κάθε ερέθισμα γίνεται πολύ προσωπικό για μας. Η περίοδος ευνοεί επανασυνδέσεις, ενώ αναδεικνύει προβλήματα στις υπάρχουσες σχέσεις. Οι κουβέντες με τον εαυτό μας μπορεί να είναι πιο ουσιαστικές, και αυτό απαιτεί και ηρεμία και χρόνο και γαλήνη.  Όλα θα οδεύσουν προς μια περισσότερο αντικειμενική έκφραση μετά την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στις 25 Ιουνίου και ακόμη περισσότερο μετά την συνοδό της με τον Βόρειο Δεσμό στις 6 Αυγούστου που θα βελτιώσει και θα αναπτύξει σε κάποιο βαθμό ζητήματα αισθηματικών, οικονομικών και σχέσεων, αλλά και δημιουργικά εγχειρήματα. Ο Ερμής κυβερνήτης των Διδύμων είναι επίσης ανάδρομος στις 14 μοίρες Καρκίνου (σε σύνοδο με τον Σείριο) και πολύ κοντά στην μοίρα της Σεληνιακής Έκλειψης που θα γίνει στις 5 Ιουλίου στον άξονα Αιγόκερου/Καρκίνου – 13η μοίρα). Συμφωνίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις επανεξετάζονται, όπως και θέματα που αφορούν τα μίντια, τις μετακινήσεις και τον εκπαιδευτικό τομέα στην συλλογική σφαίρα.

Ο Καρκίνος είναι και το ζώδιο της έξαρσης του Δία, ο οποίος οδεύει προς την δεύτερη κατά σειρά σύνοδό του έτους, με τον Πλούτωνα στο τέλος Ιουνίου. Το ζητούμενο είναι η αλήθεια, η ισχύς, το πάθος και ο ‘πλούτος’, με την διάσταση που αυτά φέρουν είτε σε προσωπικό ή σε συλλογικό επίπεδο. Ποιος έχει τον πλούτο και πως τον διανείμει ή τον διαχειρίζεται, θα είναι μέρος της επικαιρότητας σε συλλογικό επίπεδο, και με ζητήματα διαφθοράς και δικαιοσύνης να απασχολούν τον πλανήτη. Ο Άρης αποκλίνει από το εξάγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα (μια ώθηση για ανάπτυξη, πνευματική ή υλική, αλλά και εξυγίανσης καταστάσεων, όπως και λειτουργεί μαχητικά για την διευκρίνηση της αλήθειας σε σχέση με διαχείριση πόρων και νομικά ζητήματα). Στα ερωτικά μπορεί να αύξησε την ερωτική επιθυμία.

Με την είσοδό του Άρη στον Κριό στις (28-29 Ιουνίου), ο Άρης θα ενεργοποιήσει την μοίρα της Έκλειψης με όψη τετραγώνου και ως προς τους Δεσμούς της Σελήνης, και εξαγώνου προς τον Κρόνο και τότε είναι που θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις και ριζικές αλλαγές, με δραστικές στροφές ή αλλαγές πορείας με σημαντικούς δεσμούς στη ζωή μας (εφόσον μας επηρεάζει ατομικά), αλλά και συλλογικά σε ομάδες ανθρώπων όπου θα αναδειχθεί πλήρως η θεματική και η δυναμική της Έκλειψης. Ένα πολύ σημαντικό πύρινο ξεκίνημα/έναρξη, ή ανάγκη ανάληψης δράσης που θα καθορίσει τις εξελίξεις του δεύτερου μισού της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού για 6 περίπου μήνες.

 

Είναι στιγμή να τροφοδοτίσουμε τις ρίζες του δέντρου, όπως μας υποδεικνύει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Συλλογικά η σχέση με την φύση και τον πλανήτη, τον τρόπο που ό,τι έχουμε κτίσει επηρεάζει τον τρόπο διαβίωσής μας και την προάσπιση της συνέχειας της ζωής, ήταν κεντρικά ζητήματα της θεματικής όλων των εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου και αυτή είναι και η τελευταία του άξονα, που με την όψη χιαστι με τον Κρόνο στην μηδενική Υδροχόου, σημάνει συλλογικά μια περίοδο ανασυγκροτήσης και προσαρμογών, αλλά και πιθανή αναστολή ή παρεμπόδιση σε δομές ή οριοθετήσεις που σχετίζονται με την θεματική που περιγράφηκε.

Τώρα λοιπόν αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε σε συλλογικό επίπεδο πως επεξεργαζόμαστε την πληροφορία, τι μαθαίνουμε από αυτήν, πως αναπτύσσουμε την επανασύνδεσή μας με τον κόσμο, αποβάλλοντας αντιλήψεις, δόγματα και οπορτουνισμό (Νότιος Δεσμός Τοξότης).  Καθώς μετουσιώνουμε παρελθούσα εμπειρία και συνειδητοποιούμε πως κάτι έχει τελειώσει, είμαστε στο στάδιο κυοφορίας ή ανασύνθεσης ενός παρελθόντος, της συνέχειας του, και της συνείδησης της καλλιέργειας και φροντίδας της ζωής. Θα πρέπει να εργαστούμε ουσιαστικά μέσα από περιορισμούς, να γίνουμε πιο συνειδητοί ως προς τους στόχους μας, και να κάνουμε προσαρμογές. Είναι σημαντικό να επεξεργαστούμε τις έννοιες του σεβασμού, της ανταπόκρισης και της υπακοής. Όλα αυτά θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, αλλά και την ποιότητα των σχέσεων που θα αναζητήσουμε.

Η έκλειψη μας προσκαλεί να βγούμε από την δίνη της συλλογικής ή της προσωπικής μας λήθης και να  αναστοχαστούμε τις αξίες και τις αλήθειες μας, όπως και να αφουγκραστούμε τον συναισθηματικό μας εαυτό και τις ανάγκες του. Κάθε έκλειψη εφόσον μας επηρεάζει, φέρνει κάτι νέο στην ζωή και ταυτόχρονα αφαιρεί κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι δραματικό, θετικό ή αρνητικό, αλλά εξαρτάται από το σύνολο των ενεργειών του χάρτη. Η συγκεκριμένη έκλειψη έχει εξελικτική σημασία καθώς κάνει συνοδική πορεία με τον Βόρειο Δεσμό).

 

 

—————————————————————————————————————————

 (Αν γνωρίζεις τον γενέθλιο χάρτη σου ο οίκος που βρίσκεται η μηδενική μοίρα Καρκίνου, όπως επίσης και οι οίκοι που βρίσκονται οι μηδενικές μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, ή η 29η μοίρα των μεταβλητών-01η των παρορμητικών, ενεργοποιούνται μέσα από την πιο πάνω θεματική αλλά και τα θέματα που περιλαμβανουν οι οίκοι, ενώ επίσης θα επηρεάσει και τον τομέα (οίκο) που  έχει ακμή στον Καρκίνο. Επίσης ενεργοποιείται η γενέθλια Σελήνη μας, και άρα η θέση της στο γενέθλιο ωροσκόπιο θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

 

Φυσικά εάν η Έκλειψη κάνει όψεις με πλανήτες και σημεία στον χάρτη σου που βρίσκονται σε άλλους οίκους, τότε θα ενεργοποιηθούν αντίστοιχα και αυτοί οι τομείς της ζωής. Το έναυσμα θα δοθεί από τον οίκο που γίνεται η Έκλειψη).

 

Διαστήματα ενεργοποίησης της Έκλειψης:

20-21/06 – Έκλειψη Ηλίου

28-30/06 – Άρης στην 29η μοίρα Ιχθύων – 01 Κριού

Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Saros 137

Προηγούμενες εκλείψεις του ίδιου κύκλου  Saros:

1966, 1984, 2002

  • Οι εκλείψεις ενός κύκλου Saros έχουν μια περιοδικότητα και επαναλαμβάνονται κάθε 18 χρόνια και 11 μέρες ή/κάθε 19 χρόνια έχουμε μια έκλειψη στην ίδια μοίρα με βάση τον Μετωνικό κύκλο. Αν η έκλειψη συνδέεται με προσωπικούς πλανήτες αλλά κυρίως με τον Ήλιο και την Σελήνη ή τις ακμές των γωνιακών οίκων στις 29 μοίρες μεταβλητών – 01 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, μπορείς να ανατρέξεις στα έτη 1966, 1984, 2002 (όπως αναφέρω πιο πάνω) για να ξεκλειδώσεις πιθανά εξελικτικά μηνύματα που σε αφορούν σε σχέση με θέματα που προκύπτουν αυτή τη περίοδο και έχουν κάποια σύνδεση, ή πιθανά κοινά σημεία με ότι συνέβαινε τότε.
  • Σε ατομικό επίπεδο για την μελέτη της έκλειψης στο γενέθλιο χάρτη, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και άλλους παράγοντες, όπως διελεύσεις και προόδους έτσι ώστε να συμπεράνουμε πιθανά θέματα ή εκδήλωση γεγονότων που θα απασχολήσουν το άτομο.

 

Η σύνοδος και η αντίθεση με τον γενέθλιο Ήλιο, τη Σελήνη και τις ακμές των γωνιακών οίκων με ανοχή +/-1 μοίρα, θεωρούνται γενικά οι πιο σημαντικές όψεις επιρροής.

  • Η Έκλειψη θα είναι πλήρως ορατή από τμήματα της Αφρικής και της Ασίας.
  • Η επόμενη έκλειψη που συμπίπτει με το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι στις 25 Μαΐου του 1389

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2020-june-21

 

Η Νέα Σελήνη/Έκλειψη έχει πιο προσωπική χροιά για σένα:

 

Αν έχεις γενέθλια μεταξύ 20 -22  Ιουλίου (Δίδυμος – Καρκινος), 21-23 (Τοξότης -Αιγόκερως), 22-24 Οκτωβρίου (Παρθένος – Ζυγός), 20-22 Μαρτίου (Ιχθύς – Κριός), ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο και ακμές γωνιακών οίκων στην 29 μοίρα μεταβλητών μέχρι την 01 μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Επίσης επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία  στις 00 μοίρες των σταθερών ζωδίων, και στις 20 και 25 μοίρες Ιχθύων και 24-25 των παρορμητικών, όπως και στις 13-14 μοίρες των παρορμητικών, ή/και 05 μοίρες Διδύμων.

 

© Eleni Kostika 2020

Πηγές:

  • Β. Brady, The Eagle and the Lark, Weiser Books, 1992, 
  • Bill Meridian, The Predictive Power of Eclipse Paths, Cycles Research Publications, New York 2010
  • Ebertin, The Combination of Stellar Influences, AFA, 2004

 

Photo by Taylor Smith on Unsplash

1 thought on “Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου Θερινού Ηλιοστασίου στις 00 μοίρες και 21’ λεπτά του Καρκίνου

  1. Pingback: Νέα Σελήνη στις 28 μοίρες Καρκίνου 26′ | Aries Point

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s