Με αφορμή την Πανσέληνο στις 27 μοίρες Κριού, και τον συνοδικό κύκλο Άρη-Πλούτωνα.

20 Οκτωβρίου 2021

Η τόλμη να ξαναβρούμε την χαμένη αρμονία. Στροφή προσανατολισμού. Ανάγκη για κάτι διαφορετικό, να βγούμε από τα καθιερωμένα και να απαλλαγούμε από ψυχαναγκασμούς. Οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί προσδιορισμοί.

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού φωτίζει την σχέση με την τόλμη και το ρίσκο, το πνεύμα της δημιουργίας, τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε και εκφραζόμαστε ως προς την ταυτότητά μας και τον ζωτικό μας χώρο. Στον κύκλο της Σελήνης που διανύουμε και η επιρροή του διαρκεί για δύο ακόμη εβδομάδες, γίνεται σαφές πως ένας κύκλος εργασιών ως προς τον τρόπο που μοιραζόμαστε πόρους, ταλέντα, δημιουργούμε και δίνουμε αξία στα πράγματα, αλλά και στην χαρά και την αγάπη, λαμβάνει τέλος και μετεξελίσσεται, και έχουμε ήδη μπει στη  διερεύνηση, εξερεύνηση νέων τρόπων και εμπειριών που στην παρούσα φάση έχουν πειραματικό χαρακτήρα.

(Ο κύκλος ξεκίνησε στο ζώδιο του Ζυγού, με την Αφροδίτη στην 28η μοίρα Σκορπιού αναιρετική και μοίρα της Σεληνιακής εκλείψεως της 19ης Νοεμβρίου, και κορυφώνεται με την Αφροδίτη στην 14η μοίρα Τοξότη σε εκτός ορίων κατάσταση, πλανήτες σε ορθόδρομη).


Ποιο ρόλο παίζουν οι άλλοι σε αυτό; Τι κίνητρα μας δίνουν; Με ποιο τρόπο μας προκαλούν ή προσκαλούν να αντιληφθούμε που πρέπει να δράσουμε αυτόνομα και που από κοινού; Είναι μια δραστήρια, δυναμική, και γεμάτη ένταση Πανσέληνος που από την μια πλευρά καθιστά κάποια θέματα κρίσιμα, όμως εκδηλώνει έντονη ώθηση να αλλάξουμε τρόπο, αλλά και να στοχαστούμε στο πώς καταβάλλουμε προσπάθεια, επενδύουμε ενέργεια και πόσο αυτό τελικά ικανοποιεί τους στόχους αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Θα μας φέρει και εμπρός σε θέματα που είχαν υπαναχωρήσει ή καθυστερήσει για να τα αντιμετωπίσουμε, ή σε τροποποιήσεις και εξυγίανση που χρειάζεται να γίνει, όπως και να δώσουμε νέα πνοή σε επιθυμίες και κατευθύνσεις.

Κάτι μας καλεί να κινηθούμε έξω από τα συνήθη πλαίσια για να βρούμε ανανέωση ή και να αντιμετωπίσουμε διλλήματα: στις σχέσεις, στον έρωτα, σε συνεργασίες και στα δημιουργικά μας ενδιαφέροντα αλλά και στον τρόπο που κοινωνικοποιούμαστε

(Αφροδίτη εκτός ορίων χιαστί Ουρανός και Άρης-Ήλιος στο ζώδιο της εξορίας τους -μη συμβατικές θέσεις για τους πλανήτες σημαίνει καινοτομία και πειραματισμός. Πλανήτες ορθόδρομοι).

————————————————————————————————————

Οι νέες προθέσεις που τέθηκαν, μπορούν στην φάση της Πανσελήνου να δείξουν κάποια πρώτα αποτελέσματα, ή οφέλη, όπως και να  δώσουν ευκαιρίες που θα προσφέρουν κάποιου είδους ανάπτυξη και σε δημιουργικό και σε οικονομικό επίπεδο μέσα από μοίρασμα ιδεών, γνώσεων, εμπειριών και πειραματισμού και δουλειάς μαζί με άλλους, αλλά και μεταρρυθμίσεων και αλλαγών που θέλουμε να κάνουμε για μπορέσουμε να απολαμβάνουμε περισσότερη χαρά, και να έχουμε απολαβές. Αυτά συνοδεύονται από πειθαρχία και οργάνωση όπως επίσης και με το να εξαιρέσουμε κάποια πράγματα προκειμένου να επικεντρωθούμε σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε ή να αναπτύξουμε.  Να εξαιρέσουμε, σημαίνει να μπορέσουμε και να πούμε και μερικά ‘όχι’ ή να πάρουμε αποστάσεις από δραστηριότητες και ανθρώπους.  Υπάρχουν ενδείξεις ευεργεσίας, εξωστρέφειας, αναζήτησης ερεθισμάτων και επικοινωνίας,  και κάποιου είδους προοπτικής ή ανάδειξης, που γεφυρώνει καταστάσεις και σχέσεις με εναλλακτικούς τρόπους, όπως και εκδηλώνει θεραπευτικής ή δημιουργικής μορφής δράσεις και ευνοεί ιδιαίτερα δασκάλους, δημιουργούς, μουσικούς, θεραπευτές, life coach, γιατρούς, αλλά και όσους έχουν ευρύτερα προσφέρει τις γνώσεις, την ενέργεια και την σοφία τους σε συλλογικότητες και ομάδες.  

(Η Αφροδίτη στον χάρτη της Πανσελήνου από τον Τοξότη, πραγματοποιεί μία όψη εξαγώνου φύσεως Διδύμων, με την 13η μοίρα Ζυγού που έγινε η Νέα Σελήνη στις 7/10. Αφροδίτη=Άρης/Κρόνος=Δίας/MC, Σχηματισμός χαρταετού με μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο του Αέρα, και σημείο εκτόνωσης τον Χείρωνα ).

Όλα αυτά έχουν και το τίμημά τους, αλλά και θα αναδείξουν και τα επίπεδα ευαισθησίας και χειρισμού ιδιαίτερα στο κομμάτι των συναλλαγών, διαπραγματεύσεων και επικοινωνίας. Όμως ο τρόπος διαχείρισης της πληροφορίας και του λόγου, των επαφών μας,  μπορεί να δώσει και έναυσμα για ιδιαίτερα δημιουργικές προσεγγίσεις θεμάτων ή γνώσεων που δίνουν διέξοδο ή παρακινούν να σκεφτούμε και διαφορετικά.

(Ερμής-Χείρωνας αντίθεση, Ερμής τρίγωνο με Λίλιθ στους Διδύμους).

Το αίσθημα κατανόησης ή/και προοπτικής, η ώθηση να επενδύσουμε ενέργεια σε σχεδία που θα διευρύνουν ορίζοντες,  θα μεταδώσουν γνώσεις, θα δώσουν ένα αίσθημα αποστολής όπως και θα ενισχύσουν τον ενθουσιασμό και το πάθος, ενεργοποιήθηκαν μέσα από σχέσεις, όπως και επικοινωνούνται περισσότερο.  Επίσης υπάρχει βοήθεια να διευκρινίσουμε την πορεία κάποιων θεμάτων, να δώσουμε νόημα στις πράξεις, να προασπίσουμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη, που στην συνέχεια θα αναδείξουν και κρίσεις ή δυσκολίες και προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν.

(Ο Άρης πάνω στον απλανή Spica σε αποκλίνων τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, και Άρης σε φθίνων τετράγωνο με τον Πλούτωνα)

Είναι και οι ψυχαναγκασμοί μας, είναι και η επιβίωση, είναι και η ανάγκη τήρησης κάποιων ισορροπιών, όμως ένα είδος ανυπομονησίας, ή και αναστάτωσης ή βάρους που χαρακτήρισε την Πανσέληνο είναι και κάλεσμά αλλά και προτροπή να εκδηλώσουμε συναισθήματα που είχαμε καταπιέσει, να διευκρινίσουμε τις θέσεις και ιδέες μας, αλλά και να δείξουμε στους άλλους έναν δρόμο ηρωισμού και εμψύχωσης που δίνει κατεύθυνση, και δημιουργεί συνθήκες για νέες φιλίες και γνωριμίες, προωθεί συμμαχίες, όπως και μπορεί να δράσει με ευκολία και για ακτιβιστικά θέματα και στην δημόσια σφαίρα. Στις διαπροσωπικές σχέσεις, η κοινωνική ζωή, τα επαγγελματικά ή η αποδοχή από το περιβάλλον θα παίξει έναν κρίσιμο ρόλο.

(Πλανητικές θέσεις σε ζώδια Κριός – Ζυγός – Υδροχόος – Αιγόκερως).

Όμως, η φάση που βρισκόμαστε είναι διερευνητική, ενεργοποιεί αλλαγές, και το πραγματικό σθένος και η τόλμη γίνονται ισχυρότερα είτε μέσα από την ένωση με σκοπό τον πειραματισμό και την εξερεύνηση, την ανάγκη να φιλοσοφήσουμε τις καταστάσεις ή να βρούμε περισσότερο νόημα και αλήθεια σε ό,τι κάνουμε και διαμέσου της απόστασης από τα πράγματα. Να γίνουμε ευρηματικοί στον τρόπο που ενεργοποιούμε επαφές και αναζητούμε οδούς ανανέωσης. Να αλλάξουμε συνήθειες στην καθημερινότητα μας.

Κάθε ανισορροπία, πρόκληση ή αδικία μπορεί να εξωτερικεύσει έντονες αντιδράσεις αλλά και υπόγεια ένταση που ζητά αυτοέλεγχο.  Χρειάζεται σθένος για να απελευθερωθούμε από όλα αυτά που μας πληγώνουν στο βάθος της ψυχής μας. Η αυτοκυριαρχία με διάθεση βοήθειας ή/και εμψύχωσης στηρίζει καλύτερα τις όποιες συγκρούσεις βιώνουμε μέσα μας ή έρχονται απ’ έξω. Η ανάληψη πρωτοβουλίας καθίσταται κρίσιμη και ζητά ουσία.  Το αίσθημα αποχώρησης και κλεισίματος εμπειρίας μας φέρνει σε επαφή και με αναμνήσεις ενός πιο απελευθερωμένου νεανικού και ρομαντικού εαυτού ή μας θυμίζουν και που απαιτείται να ωριμάσουμε. Η ενέργεια και η στόχευση έχει πνευματικό σκοπό την επίτευξη της πολιτισμένης και αμοιβαίας ένωσης, της αγάπη, της τέχνης, του δικαίου, της δημιουργικότητας, της χαράς, της αρμονίας, της αισθητικής, έστω και αν αυτό εμπεριέχει έναν βαθμό αυτοθυσίας. Είναι η τόλμη να βρούμε την χαμένη αρμονία.

 (Τα Φώτα στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων. Ο Άρης ως γονιμοποιός ενέργεια ενίσχυσης αλλά και διαχωρισμού λειτουργεί ως υπερασπιστής του Ηλίου (ύπο της ακτίνες του) είναι γρήγορος σε ταχύτητα, Άρης -τετράγωνο Πλούτωνας)

Η Πανσέληνος μέσα από ψυχολογική ή άλλη πίεση, αλλά και έντονο πάθος μας δίνει κίνητρο να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας βαραίνει, ή μας καταπιέζει, να αντιληφθούμε την σημασία της επίτευξης ή της κατάκτησης πέρα από επιφανειακούς προσδιορισμούς και προσδοκίες. Μια κρίση συνειδητότητας που προέκυψε και από εξωτερικούς παράγοντες της κρίσης που βιώνουμε, και στην παρούσα φάση δρά ως σημείο αναφοράς στο τι σήμανε για μας ατομικά ως προς την επιβίωσή, το ψυχολογικό μας υπόβαθρο, τα επίπεδα αυτονομίας και τον τρόπο που επενδύσαμε ενέργεια. Μπήκαμε σε μια μορφή απολογισμού, και ανάκτησης σθένους ώστε να κάνουμε μια στροφή προσανατολισμού που θα σημάνει και μια σταδιακή απελευθέρωση. Αυτή η διαδικασία  της εξυγίανσης και μεταρρύθμισης σε σχέση με επένδυση ενέργειας σε στόχους ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2022, ενώ ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020. Οι αλλαγές που καλούμαστε να κάνουμε και ατομικά και συλλογικά είναι κυρίως δομικού χαρακτήρα, και απαιτούν να ξεπεράσουμε αλλά και να μεταλλάξουμε παρωχημένα σχήματα αλληλεξάρτησης, ελέγχου ή διαχείρισης πόρων και ενέργειας. Ποια είναι η αλήθεια μας και τι κινεί το πάθος αλλά και τροφοδοτεί την ζωή; Τα βαθύτερα κίνητρα και επιθυμίες μας, η ανάγκη να επιτύχουμε χωρίς να βλάπτουμε ή να λειτουργούμε κακοποιητικά και ως προς τον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά και να τιμήσουμε πιο ουσιαστικά τις βαθύτερες ανάγκες μας. Η γονιμότητα ή μεταμόρφωση του Πλούτωνα έρχεται μετά από μία κρίση. Η κρίση αυτή ανεξαρτήτως γεγονότων είναι κυρίως υπαρξιακή και μας καλεί να εμβαθύνουμε και να γίνουμε δημιουργικοί.   

Η εξεύρεση αλλά και διεκδίκηση του ζωτικού μας χώρου έκφρασης και ταυτότητας, μας έχει προσφέρει σοφία και στις συναντήσεις μας με άλλους θα την μοιραστούμε και θα αλληλοβοηθηθούμε, θα ανταλλάξουμε εμπειρίες μέσα από αδυναμίες ή ευαισθησίες ή σε άλλη περίπτωση θα διευκρινίσουμε τις αποστάσεις μας και το κόστος του τιμήματος.

(Συνοδικός κύκλος Άρη – Πλούτωνα στην φθίνουσα φάση ¾, φθίνουσα φάση συνοδικού κύκλου Άρη-Χείρωνα που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2020).

Η Πανσέληνος μας ζητάει και να δράσουμε με ακεραιότητα ως προς τον εαυτό μας, και να ενισχύσουμε  αυτά που πιστεύουμε μαζί με άλλους, αλλά και να μάθουμε να λειτουργούμε και εντός και εκτός πλαισίου, αξιοποιώντας ταλέντα, αξίες και δεξιότητες. Προσπαθώντας να εξισορροπήσουμε εσωτερικές κυρίως συγκρούσεις,  που αφορούν διεκδικήσεις, αλλά και την ανάγκη να λειτουργήσουμε ανεξάρτητα και αυτόνομα, ως προς τις επιθυμίες μας, θα υπάρχουν παράλληλα και λόγοι να τηρούμε ισορροπίες και αρμονία στις σχέσεις σύμβασης που τηρούμε με τους άλλους.

—————————————————————————————————————-

Συλλογικό τοπίο: Οικονομία και Ανάπτυξη, Πολιτικοί μετασχηματισμοί και  συμμαχίες, Πάλη για την Ενέργεια, Αντίληψη και απολογισμός από τον Μάρτιο του 2020, και ως προς την διαχείρηση της πανδημίας και των υφιστάμενων μέτρων, ώθηση για τροφοδότηση της οικονομίας. Που συναντά εμπόδια, τι έγινε σωστά και τι έγινε λάθος, θα καθορίσει το από δω και πέρα κρίσιμο διάστημα, που μοιάζει να είναι σε στάδιο διευκρίνησης, όπου διερευνώνται σενάρια. Φυσικά αυτά αφορούν και εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας, τις εκτιμήσεις και αξιολογήσεις, που όπως δείχνει ο χάρτης, είναι σαν να αναζητούνται τρόποι να ξεπεραστούν προβλήματα, ελλειμμάτων, χρεών κλπ με επείγοντα τρόπο.  Ζητήματα ίασης, θυματοποίησης ή αποξένωσης θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα δημιουργήσουν συνθήκες για την αντίληψη που έχουμε περι ηρωισμού,  ενώ θα ανοίξουν πύλες κοινωνικό-πολιτικού διαλόγου για θέματα ισονομίας και δικαιωμάτων, και μέσα από προσπάθειες ώστε να γεφυρωθούν προβλήματα ή να επιτευχθεί πρόοδος.

Θέματα που αφορούν τους τομείς της υγείας και επιστήμης,  της πολιτικής και διπλωματίας θα έχουν σημαντικές εξελίξεις και αναζητούν διέξοδο, ενώ στον χώρο της δικαιοσύνης αλλά και της διαλεύκανσης εγκλημάτων ή ζητημάτων κακοποίησης θα υπάρξει σημαντική πρόοδος, αλλά και πιθανές εμπλοκές ή υπόγειες ενέργειες, που μπορεί να φέρουν και κρίσεις ή κρίσιμα θέματα στο φώς. Πιθανόν θα δούμε και υψηλές επιδόσεις στον χώρο του αθλητισμού, ή άτομα από τον χώρο αυτό και πάλι στο προσκήνιο.  

  • Απαιτείται προσοχή σε ενέργειες και δράσεις που αφορούν νομικά ζητήματα, θέματα φορολογικά, κληρονομικά, διαχείρισης πόρων, αλλά και πάσης φύσεως διενέξεις που μπορεί να ανοίξουν γρήγορα και παρορμητικά κεφάλαια που θα αργήσουν να τελειώσουν και πιθανόν να έχουν σημαντικό κόστος και ψυχολογική φθορά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ζυγίσουμε αν το τίμημα θα είναι αντίστοιχο της σημασίας του σκοπού.

Η παραπάνω θεματική της Πανσελήνου έχει πιο προσωπική χροιά για σένα:

Αν έχεις γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων. Αν έχεις πλανήτες η σημεία στις 23-28 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, και στις 6-10 και 14  μοίρες των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα στον γενέθλιο χάρτη σου. Όπως επίσης και αν έχεις τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη σου ανεξαρτήτως μοιρών. Οι τομείς της ζωής που ενεργοποιούνται περισσότερο είναι οι οίκοι που βρίσκονται τα ζώδια του Κριού-Ζυγού, Αιγόκερου, Υδροχόου.

———————————————————————————————————

Για όσους επιθυμούν να μελετήσουν περαιτέρω και κατέχουν αστρολογικές γνώσεις, σημειώνω και ευρύτερες θεματικές που ενεργοποιούνται με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες.

Τα διαστήματα που σημειώνω πιο κάτω (φάσεις συνοδικού κύκλου Άρη-Πλούτωνα) μπορούμε να τα συσχετίσουμε χρονικά σε συλλογικό επίπεδο και με την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και τις επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά και με τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και του φυσικού πλούτου. Επίσης στην ανάγκη εξεύρεσης εξισορροπητικών ή συμβιβαστικών λύσεων και με χαρακτήρα καινοτομίας, όπως δηλώνει η Πανσέληνος. Ο Μάρτιος του 2020 στην έναρξη του κύκλου σήμανε και το πρώτο lockdown στην χώρα μας, ενώ το φθινόπωρο του 2020 φάση ¼, ενεργοποίησε το δεύτερο, (με τον Άρη ανάδρομο) που ανέδειξε και σημαντικές αδυναμίες και αστάθειες ή ασυνέπεια στα είδη των μέτρων. Μπορούμε να περιμένουμε στα 3/4  του κύκλου που αναδεικνύει η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού πως απαιτούνται αλλά και θα εξελιχθούν δομικές αλλαγές κυρίως στο τι είναι πλέον παρωχημένο σε δομικό και οργανωτικό επίπεδο και δεν εξυπηρετεί την εξέλιξη ή η ανάγκη εξυγίανσης και ώθησης που απαιτείται.  Η αντοχή και η σταθερότητα θα δοκιμαστούν κυρίως τον Νοέμβριο, ενώ θα υπάρξουν επανεκτιμήσεις και διάστημα αστάθειας από τις 19/12-30/01/2022 περίοδος αναδρομής της Αφροδίτης,  που θα οδηγήσει σε πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Το μήνυμα στην φθίνουσα φάση είναι πως αν έχεις διαπιστώσει πως κάτι δεν λειτουργεί και εξακολουθήσεις να το διατηρείς τότε θα έχεις σημαντικές δυσκολίες. Είναι η φάση της απεμπλοκής.

Σε ατομικό επίπεδο στην παρούσα φάση θέματα που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί θα οδηγήσουν σε ενέργειες που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες ή επαγγελματικά και προσωπικά σχήματα αλληλεξάρτησης που έχουν αντίκτυπο είτε στο κοινωνικό περίβλημα της ζωής μας, στο δημιουργικό ή στο οικονομικό κομμάτι. Με λίγα λόγια είναι ευκαιρία να βρούμε καλύτερες ισορροπίες ή να αποβάλουμε σχήματα και τρόπους που μας απομυζούν ή μας καταπιέζουν είτε συναισθηματικά, ψυχολογικά ή οικονομικά. Ποιο σχήμα μας επιτρέπει καλύτερη και πιο ισορροπημένη λειτουργικότητα στον επαγγελματικό μας χώρο, στον τρόπο που σχετιζόμαστε, σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο, στις σημαντικές σχέσεις με τους άλλους.  Σε εσωτερικό επίπεδο αλλά και ως προς την δόμηση της πραγματικότητα μας αλλά και την εξέλιξη του εαυτού σε επίπεδο στόχων και δημιουργικότητας αλλά και αλληλεπίδρασης σε σχέση με προσδοκίες, ο Πλούτωνας από το 2018 και μέχρι το 2024, στις συγκεκριμένες μοίρες του Αιγόκερου και τελικά με την είσοδο του στον Υδροχόο, βάζει σταδιακά ένα οριστικό τέλος σε ότι έχει εξαντλήσει τον σκοπό του, ενώ παράλληλα δίνει αφορμές για να επιστρέψουμε στο παρελθόν, καθώς επιχειρεί να εξυγιάνει ριζικά, να δώσει ώθηση, και αναγέννηση δημιουργικότητας σε στόχους. Για όσους ηλικιακά διανύουν την δεκαετία των 40 ετών και πάνω, παραπέμπει σε ενάρξεις που ανήκουν στο πιο μακρυνό παρελθόν μας και συλλογικά και ατομικά και ξεκίνησαν την δεκαετία του 1990 (πόροι και διαχείρηση αυτών, στόχοι, βαθύτερες επιθυμίες, δημιουργικότητα, αντίληψη της πραγματικότητας, φιλοσοφικό πρίσμα, και υλικός τομέας). Σημειώνω ενδεικτικά σε σχέση με το συλλογικό κομμάτι πως την συγκεκριμένη δεκαετία είχαμε την υπογραφή της συνθήκης του Μάαστριχτ. Θα θυμίσω επίσης την στάση του Πλούτωνα τον Οκτώβριο του 2018 στην μοίρα που ξεκίνησε ο κύκλος Ουρανού-Ποσειδώνα το 1993 (νέα κοινωνικά ιδανικά, αλλαγή πνευματικού πρίσματος), και θα ενεργοποιήσει η Αφροδίτη μέσα από την αναδρομή της. Η οικονομία και η πολιτική και οι αλλαγές σε αυτήν ή και σε επίπεδο ηγεσιών θα είναι στο προσκήνιο όπως και συναντήσεις και στροφές σε συμμαχίες, σχέσεις και σχήματα συνεργασιών, ενώ θα επανεμφανιστούν και πρόσωπα  από το παρελθόν με καρμικό ρόλο στις εξελίξεις. Αυτά εξελίσσονται και λαμβάνουν μορφή αναδεικνύουν την σταθερότητά τους από το 2023-4 και μετά.

Ανεξάρτητα από το τί διαχειριζόμαστε στο τώρα ένας προσωπικός απολογισμός ζωής, προθέσεων και στόχων σε σχέση με τα διαστήματα που αναφέρω, ίσως βοηθήσει αλλά ίσως έχει ενεργοποιηθεί εντός μας, ώστε να δούμε πιο καθαρά τι καλούμαστε να ξεπεράσουμε, και να δράσουμε αναλόγως δημιουργώντας χώρο, προκειμένου να προωθήσουμε νέες πιο υγιείς, παραγωγικές, ουσιαστικές και αποτελεσματικές κατευθύνσεις από τον Μάρτιο του 2022 και μετά.

Οι φάσεις του συνοδικού κύκλου Άρη-Πλούτωνα:

23 Μαρτίου 2020: Σύνοδος 24 μοίρες Αιγόκερου – Άρης και Πλούτωνας ορθόδρομος

13 Αυγούστου 2020: Τετράγωνο (αύξουσα φάση-1/4) – 23 μοίρες Κριού/Αιγόκερου -Πλούτωνας ανάδρομος

9 Οκτωβρίου 2020: Τετράγωνο (αύξουσα φάση – 1/4) – 22 μοίρες Κριού/Αιγόκερου – Άρης ανάδρομος-Πλούτωνας σε στάση προς ορθόδρομη πορεία

23 Δεκεμβρίου 2020: Τετράγωνο (αύξουσα φάση – 1/4) 23 μοίρες Κριού/Αιγόκερου – Άρης ορθόδρομος και Πλούτωνας ορθόδρομος

5 Ιουνίου 2021: Αντίθεση – 26 μοίρες Καρκίνου/Αιγόκερου – Άρης ορθόδρομος και Πλούτωνας ανάδρομος

22 Οκτωβρίου 2021: Τετράγωνο (φθίνουσα φάση – 3/4) – 24 μοίρες Ζυγού/Αιγόκερου – Άρης ορθόδρομος και Πλούτωνας ορθόδρομος

3 Μαρτίου 2022: Σύνοδος (ολοκλήρωση κύκλου και αρχή νέου) – 28 μοίρες Αιγόκερου – Άρης ορθόδρομος και Πλούτωνας ορθόδρομος 

© Eleni Kostika 2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s